SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İmamoğlu'nu Tebrik Ediyorum"

0
Güncellendi - 2019-06-23 22:05:04
A- A+ PAYLAŞ

Cumhur İttifakı AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum, kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı. İlk verilere göre Ekrem İmamoğlu'nun seçimi önde götürdüğünü söyleyen Yıldırım, "Kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bu seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber yoğun bir çalışma içerisine giren, elinden gelen bütün gayreti gösteren yakın çalışma arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza ve bizi dinleyen, projelerimizi anlatma fırsatı veren İstanbul'umuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aynı zamanda büyük fedakarlık gösteren aileme de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin demokrasinin bir göstergesi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Sabah oy kullanırken de söylediğim gibi seçim demek demokrasi demektir. Bu seçimler de Türkiye'de demokrasinin en iyi şekilde kusursuz işlediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Elde edilen sonuçlar tabii ki kesin olarak daha sonra açıklanacaktır. Bu sonuçların İstanbul'umuza, İstanbul'un geleceğine hayırlar getirmesini Rabbim'den niyaz ediyorum. Bundan sonra Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul'a güzel hizmetler yapmasını da temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbulluların yararına yapacağı her türlü işte kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bunun da bilinmesini istiyorum. Bir kez daha İstanbulluların verdiği kararın gelecek 5 yıl için kadınlarımız, çocuklarımız ve bütün İstanbul'da yaşayan 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kamil (4 yıl önce)
    Eğer Selahattin başkan kurumları baştan ayağa temizlemezse dönen filimleri bitirmezse malatya da bir sonraki seçimlerde İstanbulla aynı kaderi paylaşacak
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    Merak etme sen Malatya, akp var olduğu sürece çantada kekliktir.Sorgulama yetisini kaybetmiş bir halk Allah akıl fikir versin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Kazanan.adelet.hukuk.demokirasi.cumhuriyet. Millet.kazandi.ulkemize.hayirli.olsun.hak. Yerini.buldu
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    istanbul seçiminde kesinlikle yanlış bir politika yürütüldü..sadece istanbul değil büyükşehirlerin çoğunda hdp seçmeni gözardı edildi..zaten chp nin istanbul da kazanacak gücü yok..hdp yüzde 10 üstü oyunu chp kendi tarafına çekti ve istanbul u kazandı..hdp seçmeni ile asla aynı yolda yürümem ama chp ile de yürümesine izin vermeyeceksin..yapacaksın siyasetini..
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    AKP kendi kendini bitirdi.
    0
    0
    Yanıtla