SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksen Kayması' Düzeltilecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:58:52
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları ağında bulunan, Elbistan-Malatya, Elbistan-Çoğulhan ve Elbistan-Nurhak yolları ile Pınarbaşı’na ulaşımı sağlayan Çeçenistan Caddesi’nin kesiştiği kavşakta özel proje uygulamaya konuldu. 

Daha önce Malatya yolunda yapılan eksen kayması ve kavşağa ulaşan yolların düzensizliği nedeniyle kavşakta yaşanan belirsizlik, Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan duble yol ihalesi kapsamında çözüme kavuşuyor.

Duble yol çalışmalarını sürdüren İstanbul merkezli Dörtyol İnşaat Firması, Nurhak-Malatya kavşağını projeye uygun olarak düzenlemeye başladı.

Büyükşehirlerdeki gibi büyük bir döner kavşağın yapılacağı alan, kot farkını ortadan kaldırmak amacıyla yükseltilirken, Elbistan modern ve bir o kadar da devasa bir kavşağa kavuşacak.

Dörtyol İnşaat A.Ş. Şantiye Şefi Hulusi Çelik, kavşağın düzenlenmesi amacıyla hazırlanan projenin Karayolları Mersin 5. Bölge Müdürlüğü tarafından onaylandığını ve çalışmaların bu yönde başlatıldığını belirterek, yakın bir zamanda kavşağın yeni görüntüsü ile Elbistan halkının hizmetine hazır olacağını söyledi.

Kavşağa ulaşan tüm yolların büyük bir döner kavşakta birleşeceğini ve daha önce yaşanan belirsizliğin tamamen ortadan kalkacağını belirten Çelik, sürücüler hangi yoldan gelirse gelsin gideceği noktayı rahat bir şekilde belirleyebileceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız