SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksik Hizmetlere Harcayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:16:09
A- A+ PAYLAŞ

AKP Kuluncak İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. 

Danışma toplantısında konuşan Milletvekili Mustafa Şahin çözüm sürecine değinerek" Bir evladımızı askere gönderdiğimizde kınalı ellerle gönderirdik, kanlı gömleğiyle gelirdi. Artık analarımızın gözyaşının akmayacağı bir Türkiye'yi vatandaşlarımız bizden ümit etmektedirler. Ne adına bu insanlarımızın kanı döküldü? Marksist ideoloji için yapıyorlardı. Ama bugün artık o da bitti. Silahın çözüm olmadığını, silahın çare olmadığını onlar da artık öğrenmeye başladılar” şeklinde konuştu.

Şahin konuşmasında şunları söyledi:

“Bu süreçte hiç kimsenin bugüne kadar incinen yürekleri, kaybedilen canları da en ufak bir şekilde rahatsız edecek bir çözüme biz imza atmayız. Bu süreç içerisinde inşallah silahların konuşulmayacağı, kanların akmayacağı, analarımızın gözyaşının dineceği dönemleri hep birlikte yaşayacağız inşallah. "

Terörden dolayı 300 milyar doların heba edildiğini hatırlatan Şahin, “Bundan böyle bu kaynaklarımızı teröristlerle uğraşmaktan ziyade huzur ülkesi olmak, eksik kalan hizmetleri tamamlamak için harcayacağız” ifadelerini kullandı.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise, “Gece gündüz demeden ilçe ilçe, mahalle mahalle,köy köy dolaşarak hem hükumetimizin yapmış olduğu icraatları anlatıyoruz, hem de sizlerden almış olduğumuz talepleri ilgililere iletiyoruz. Elbetteki sizlerden almış olduğumuz güçle de Başbakanımız sizden almış olduğu yetkiyi kötüye kullanmadan dosta düşmana gerekli cevabı verecek şekilde duruş sergiliyor” dedi.

İlçe Danışma Toplantısı sonucunda aralarında MHP ‘den de ayrılan 40 kişi AKP’ye geçiş yaptı. Katılanların rozetlerini Milletvekili Mustafa Şahin ve İl Başkanı Bülent Tüfenkci taktı.

Toplantıya Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Kuluncak ilçe Başkanı Nurettin Akbulut, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte partili yöneticiler katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız