SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksik Kalmamıza Rağmen 2-3 Pozisyon Yakaladık"

0
Güncellendi - 2020-02-02 19:27:53
A- A+ PAYLAŞ

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Yeni Malatyaspor maçının ardından, “Maçı 2-1 kazandık. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyunun geneline baktığımızda iyi bir oyun sergiledik. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, zor bir maç olduğunu belirtti. Bulut, “İkinci yarıya iyi başladık. Bunun daha iyi bir hale gelmesi için bugün kazanmamız gerekiyordu. Futbolcularımız da bunun bilincindeydi. Hafta içerisinde çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Takımımı tebrik ediyorum. Bugün gerçekten iyi mücadele ettik. Pozisyonlara girdik, 2 tanesini iyi değerlendirdik. Eksik kalmamıza rağmen ikinci yarıda yine 2-3 tane gol pozisyonu yakaladık, ancak değerlendiremedik. Nitekim kaybettiğimiz bir topta kontrataktan 90+4’te yediğimiz bir gol oldu. Maçı 2-1 kazandık. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyunun geneline baktığımızda iyi bir oyun sergiledik. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Yolumuza inşallah bu şekilde devam ederiz” diye konuştu.

“Bu zorlukları da inşallah hep birlikte aşacağız”

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Galatasaray maçı ve Malatyaspor maçında N’Sakala’nın gördüğü kırmızı kart pozisyonuyla ilgili de konuşan Erol Bulut şunları söyledi:

“Kırmızı kartla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Bence kırmızı kart değil. Ligimizde daha farklı pozisyonlar yaşadık, kırmızı kartla cezalandırılmadı. Bence sarı kart da olabilirdi. Çünkü direkt kaleye giden değil, dışa doğru gidilen bir pozisyondu. Fabrice’nin topa dokunduğunu düşünüyorum. Ancak net konuşmayacağım, çünkü yanlış bir şey de konuşmak istemiyorum. Hakem böyle bir karar verdi. 10 kişiyle devam ettik. Hafta içi kupa maçı var. Bu kupada da iyi ilerlemek istiyoruz. Sonuna kadar gitmek istiyoruz. Zor bir maç olacağını zaten biliyoruz. Bu zorlukları da inşallah hep birlikte aşacağız.”

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • SELÇUK- İZMİR (4 yıl önce)
    Ligi ilk üçte bitirebilirsiniz Erol hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Erol hoca neden ayrıldı eğer ligin devre arası isteği bir kaç transfer yapılsa kupayı alabilirdik baktiki başkanla yapamayacak istifa etti gitti esasında başkanımız iyiydi ama bu giden yıl devre arasından bu güne kadar yanlış kararlar veriyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Al.... Per (4 yıl önce)
    Kısaca diyebiliriz ADİL GEVREK İSSSSTTTİİİFFFAAAA yahu ne hale geldi takım 3 senedir kombine alıyorum malatya store den alış veriş yapmaya çalışıyorum bu takım için fırsat olsa deplasmana özel araçlarımızla gidiyoruz kalbimize inecek bu sezonda yeter adil gevrek yeter buktırdın usandırdın ne hale geldi takım
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Erol bulut, gecen sene yokluk icinde takimi uefaya taşidi....Adil e sallamak istemezdim ama gercekten mezarci oldu iyice...nerde bedava varsa pesine dusuyor parlayincada sahip cikamiyor....sivas i az ornek almadilar öluculer...dilenciler.....Malatya yi rezil etme el aleme vizyonda istemiyoruz...yeter daha yeter yani..milleti usandirmayin..tadinda birakin
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    erol hoca'yı gönderenler onu daha çok mumla arayacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel (4 yıl önce)
    Erol hoca efendiligini gösterdi Takimi ni frenledi Yoksa bizim Kaleci mi var yoksa Defans en az 6 yerdik Antreman maci olur onlar icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (4 yıl önce)
    Erol u yollayıp arkasina teneke bağlayanlar bu takımı kümeye bu yıl düşürecekler adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla