SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eksik Mevkilere Transfer Olacak'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:02
'Eksik Mevkilere Transfer Olacak'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Biz güçlü bir Yeni Malatyaspor'un sahada olması için ne gerekiyorsa yapılmasını istiyoruz" dedi. 

Yeni Malatyaspor, Bolu Koru Otel'de ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Mustafa Uğur, "İkinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde ağır bir program uyguluyoruz. Bu kampı 2 bölüm olarak değerlendiriyoruz. Birinci bölümde teknik-taktik çalışmalar yapıyoruz. İkinci bölümde topla çalışmalar yapıyoruz. Oyuncularımızı müsabaka dönemine hazırlıyoruz. Çalışmalar ağır ve keyifli geçiyor. 22 Ağustos'ta kampı noktalayacağız. 2 günlük iznin ardından Malatya'da toplanarak, Ofspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. İlk 10 günlük süreçte teknik ve taktik çalışmalara ağırlık vereceğiz. İkinci 10 günlük süreçte de ağırlıklı olarak hazırlık maçları oynayacağız. Planlarımıza göre 4 hazırlık maçı oynamak istiyoruz" diye konuştu.

Uğur, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Transfer sürecine kadar transfer bitmez. Sayısal olarak eksik gördüğümüz mevkilere transfer yapacağız. Alt yapıdan oyuncuları kampa getirdik. Buradaki atmosferi yaşamaları ve profesyonel çalışmaları görsünler diye kampa getirdik. Kalabalık bir oyuncu grubu olarak görünüyor ama profesyonel oyuncu sayısı 20'yi geçmiyor. Biz güçlü bir Yeni Malatyaspor'un sahada olması için ne gerekiyorsa onun yapılmasını istiyoruz. Eksik mevkilerin bir an önce tamamlanması en önemli unsurumuz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız