SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksik ve Sıkıntıları Konuştuk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:34
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu. 

Turgut Özal Tıp Fakültesi Çocuk Onkoloji servisine gerçekleştirilen moral ziyaretine, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, Tıp Fakültesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan ile Tıp Fakültesi Dekanı ve Çocuk Onkolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünsal Özgen de eşlik etti.  

Ziyaret sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, serviste tedavi gören 1 - 17 yaş aralığındaki 115 hasta çocukla tek tek ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. 

Ziyaret sonrası bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, “Turgut Özal Tıp Merkezi Onkoloji servisinde yatan çocuklarımızı ziyaret ettik. Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın programı dahilinde bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Bugün burada özellikle il dışından gelerek tedavi gören vatandaşlarımızı dinleme ve geçmiş olsun deme fırsatı bulduk. Büyükşehir Belediyesi olarak giderebileceğimiz eksiklik ve sıkıntılar varsa bunların giderilmesi ile alakalı ilgililerle istişarelerde bulunduk. Turgut Özal Tıp Merkezi başta Malatya’mız olmak üzere bölgemizin ve ülkemizin göz bebeği konumunda. Hasta yakınlarından hastalara gösterilen yakın ilgi ve alakayı duymak bizi gururlandırdı. Bu yakın ilgi ve alakadan dolayı gerek başhekimimize gerek dekanımıza ilimiz adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın selamları ile birlikte çocuklarımızı mutlu etmek için küçük hediyeler dağıttık. Burada yatan çocuklarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız