SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksikler Ek Ödenek İle Tamamlanacak"

0
Güncellendi - 2017-06-18 04:09:26
A- A+ PAYLAŞ

  • Vali Toprak, yeni stadda incelemelerde bulundu ve ilgililere eksik işlerin kısa sürede tamamlanması için talimat verdi..

Vali Mustafa Toprak, eksik işler için ek ödenek temin edildiğini geçtiğimiz günlerde açıkladığı tamamlanma aşamasındaki yeni stadyumda A Spor TV kanalının canlı yayınına konuk oldu ve stad hakkında bilgi verdi.

Vali Toprak yaptığı açıklamada, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşmelerde bulunduğunu, stadyumun ek ödenek konusundaki sorunlarını çözdüklerini ve çalışmaların tamamlanarak stadyumun Ağustos ayında Süper Lig’de mücadele edecek Yeni Malatyaspor’un başarılı ve güzel sonuçlar elde edeceği maçların izleyeneceği son haline getirileceğini belirtti.

Vali Toprak” Umut ediyorum ki 2 ay sonra güzel bir kadro ve güzel bir takımla Malatya kamuoyunun ve de ülkemizin huzuruna çıkacak olan Yeni Malatyasporumuz geçmiş yıllarda göstermiş olduğu başarılı performansını yeni sezonda, yeni liginde ve yeni stadyumunda gösterecektir.” diyerek stadyumun genel durumu hakkında da kısa bilgilendirmelerde bulundu.

Vali Toprak, açıklamasında 27 bin 044 kişi oturma kapasiteli bu stadyumun ülkedeki stadyumlar arasında seyirci kapasitesi bakımından önemli bir konuma sahip olduğunu, saha çiminin hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi amacı ile ultraviyole aydınlatma sistemi, loca yapımı, canlı yayın alt yapısı tesisi, mefruşat, seyirci yönlendirme ve numarataj, led reklam panoları, çevre düzenlemesi vb. çalışmaların temin edilen ek ödenek ile tamamlanacağını belirtirken stadyuma ulaşımın rahat bir şekilde sağlanması amacıyla çalışmaların da yapılacağını ifade etti.

Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak ana arter ile misafir ve ev sahibi takımların seyircileri için yapılacak bağlantı yolları hakkında bilgiler veren Vali Toprak, Passolig ve Güvenlik Sistemleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

Vali Toprak, sık sık ziyaret ettiği ve çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldığı stadyumda yaptığı incelemeler sonunda gördüğü eksiklikler ve yapılması gereken düzenlemeler hakkında da Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve Yüklenici Firma Yetkilisi Erdoğan Büber’e talimatlar verirken, stadyum protokol girişinin yeniden düzenlenmesini ve dış cephe kaplaması ve alüminyum giydirme yapılarak stadyuma yakışır bir görünüme kavuşturulmasını istedi.

Vali Toprak, stadyumun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, stadyumun fair-play ortamındaki maçlara ev sahipliği yapmasını diledi.

Bülten- malatyahaber.com

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • abayram (6 yıl önce)
    Zor dostum zorrrrrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (6 yıl önce)
    Malatya mızın her sorununa el atıyor takipçiside oluyor BÜYÜK VALİMİZ. SENİ ÇOK SEVİYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Malatyamizin gururu bizlerden biri oldunuz sayin valim. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin ınsallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    MALATYA MIZA YAKIŞIR.......KATKILARI OLAN TÜM MALATYALILARDAN ALLAH RAZI OLSUN................................MALATYA MALATYA BULUNMAZ EŞİNNNNNN.........BÜTÜN E.Y.MALATYASPORLULARA SELAM OLSUN...........
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Senin allahina kurban sayın valim insallah bi gün karsilasirsak elini öpecem umarım insallah uzun zaman malatya da kalırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa! (6 yıl önce)
    Emegi gecenlere Tesekkur ederiz ilave koltuk Eklenerek stad 30 bin kisiler olarak bilir malatyaya Hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla