SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eksikler Giderilecek'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:19:47
'Eksikler Giderilecek'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, Kilis Belediyespor ile hayati bir maç oynayacaklarını söyledi. 

Yeşiltepe Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Tekin, Adıyamanspor karşısında önemli bir 2 puan kaybettiklerini dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam, Adıyamanspor maçında bireysel hatalardan 2 gol yediklerini kaydederek, "Puan kaybetmememiz gereken bir karşılaşmaydı. Biz içerde ya da deplasmanda berabere de kalsak, o maçı kaybetmiş gibi görüyoruz. Çünkü bizim bir hedefimiz var. Adıyamanspor karşısında önemli 2 puan kaybettik. Bu puan kayıpları takıma da ister istemez yansıyor. Çünkü genç oyuncular ve bundan etkileniyorlar. Bunu onarmaya çalışacağız. Futbolculara, oynadıkları oyunun kazanmak için bir mücadele ortaya koyduklarını inandırmak lazım. Şimdi onlar, kötü oynayarak ve hata yaparak 2 puan kaybettiklerini düşünüyorlar. Çünkü bireysel 2 tane hatadan gol yedik. Defansta bir arkadaşımızın sakatlanıp, yerden kalkmaması ve hakeminde oyunu durdurmamasıyla yenilen golün arkasından bir sonuç çıktı. Bunun futbolda olabileceğini ama bizim takımda olmaması gerektiğini onlara anlattık. Futbolcularımızla yaptığımız konuşmada bunlara değindik. Maç içerisinde bazı hatalarımız oldu. Bu hataları yapacağımız çalışmalarla ortadan kaldırmak istiyoruz" dedi.

"EKSİKLERİMİZİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Kilis Belediyespor ile deplasmanda hayati bir maç oynayacaklarını dile getiren Tekin, şunları söyledi: "Kilis Belediyespor maçı elbette zor olacak. Grupta iddialı takımlar var. Hatta Adıyamanspor'da şampiyonlukta iddialı olduklarını ifade ettiler. Şampiyonluk hedefi olan takımların çoğalması bizim avantajımıza oluyor. Bu noktada Kilis Belediyespor ile hayati bir maç oynayacağız. Tabi rakibimiz karşısında gücümüzü de göreceğiz. Bu maç bizim adımıza büyük bir önem arz ediyor. Ama her şeyden önce çocukların moral bozukluğunu ve motive eksikliğini gidermeye çalışıyoruz. Çünkü Adıyamanspor karşısında oynanan oyundan memnundum. Ta ki 2-0'dan sonraki yapılan bireysel hatalardan kaynaklanan bir takım eksiklerin olduğunu gördük. Penaltıyı kaçırdık. Penaltıdan önce 2 tane net karşı karşıya pozisyon var. Penaltıdan 30 saniye sonra yine karşı karşıya kalıp, kaçırdığımız bir pozisyon var. 4 dakika içerisinde 44 Malatyaspor'un yakaladığı gol fırsatları penaltıda dahil olmak üzere 5 taneydi. Elimize geçen 5 pozisyonu değerlendiremedik. Tabi bu eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Futbolcularımıza bunların futbolda olabileceğini ama bizim takımımızda olmaması gerektiğini anlatıyoruz. Çünkü kaçan net pozisyonların neye mal olduğunu gördük. Bu düşünceyle, eksiklerimizi gidererek, Kilis Belediyespor maçına hazırlanıyoruz."

"ELİMİZDEKİ ARKADAŞLARIMIZLA EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

İsmail Tekin, "Eray Baba ve Selim Dağ forvette yeterli mi?" sorusuna, "Bunun aksini söylemem mümkün değil çünkü ben hocalarıyım. Onlar elinden geleni yapıyor ki, bizde sahada şans veriyoruz. Bugün Eray Baba 2 tane gol atıyor ve alınan 7 puanda onun golleri var. Selim'in takımdaki ikinci haftası. Selim istediğim performansta değil. Ama gerçek Selim bu da değil. Eksiklerimizin olduğu bir gerçek. Elimizdeki arkadaşlarımızla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Eğer Adıyamanspor maçında penaltıyı gole çevirebilseydik, her şey yolunda gidiyor gibi gözükecekti. Bazı şeyler bilinse bile göz ardı edilmeyecekti. Onun için eksik olduklarını ya da onlarla devam edip, edilmeyeceğini söylemem doğru olmaz. Çünkü onlara güveniyoruz. Takımımız için önemli futbolcular. Engin Bilici arkadaşımızın gol atmayı çok isteyip de, penaltıyı kaçırması onu bir hayli yıktı. Ama aynı Engin, santrafor oynarken, ceza sahamıza gelip, gol yemememiz için mücadele ediyordu. Mağlupta olabilirdik. Neticede 2 puan kaybettik" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız