SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eksikler Ortadan Kalkıyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya'da sebze meyve hal esnafını ziyret etti.

Beraberinde, AKP il başkan yardımıcısı Eyüp Sağlam, belediye meclis üyesi Sıddık Özdemir ve Mehmet Çınar, parti il yönetim kurulu üyesi İdris Boztaş ve merkez ilçe başkan yardımcısı Gazi Ergün'le birlikte hal esnafnın sorunlarını dinleyen Milletvekili Faruk Öz, buradaki altyapı çalışmaları da yerinde inceledi.

Öz, burada yaptığı açıklamada, "Malatya'ya geldiğimizde esnafımızı, pazarı ve vatandaşları sürekli geziyoruz. Belki 3-4 kez hal binasına geldim. Burası eksikleri olan bir yerimiz. Belediyemizle görüştük. Eksikler bir bir ortadan kalkıyor. Ortaya uzay çatı yapılacak. Gerekli altyapılar yapılıdı. Bir kısmı devam ediyor. Rüzgar kesiciler de yapılacaktır"ifadelerini kullandı.

Seyyar satıcılar sorunlarını Öz'e iletince, "Seyyar satıcıları düşündüğümüz gibi, marketleri, bakkal ve pazarcıları da düşünmek zorundayız. Bir sorunu çözerken başka bir sorun üretmemek lazım. Seyyarların sorunlarını çözerken esnafımızı mağdur etmemek lazım. Seyyar satıcıları, esnafın dükkanı önünde satış yaparse, vergisini ve kirasını veren esnafımız buna karşı çıkıyor"diye konuşan Öz, sorunları asgariye çekmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

VEKİL ÖZ, BY PASS OLAN ŞAHISA SİGARAYI BIRAKTIRDI
Bu arada, sebze meyve hal esnafını gezerken sigara içen İbrahim Ercan isimli şahısla sohbet eden milletvekili Öz, sigarayı bırakması için söz istedi. Ercan, sigara nedeniyle kalp'den by pass ameliyatı olduğunu söylence Ömer Faruk Öz, "O zaman kesin bırakman gerekir"diye tavsiyede bulundu. Şahıs ise, "Bugün içmemeye söz veriyorum, ancak ilerisi için birşey diyemem"ifadelerini kullanınca gülüşmeler oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız