SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksikleri Gidereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:04
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kırıkhanspor ile hazırlık karşılaşması oynayacak. 
 
Sezon hazırlıklarını Malatya’da teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde sürdüren Yeni Malatyaspor, Kırıkhanspor ile Cumartesi günü deplasmanda bir hazırlık karşılaşması oynayacak. Hazırlıklar çerçevesinde takımdaki uyumu pekiştirmek ve futbolcuların performanslarını değerlendirmek isteyen teknik patron Gürses Kılıç, hazırlık karşılaşmalarına büyük önem veriyor. Lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen tecrübeli çalıştırıcı, hazırlık karşılaşmalarıyla eksikleri görüp, bu eksikleri gidermeyi planlıyor.
 
Sarı-kırmızılı takım, Kırıkhanspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasının yanı sıra programın uyması halinde bir hazırlık karşılaşması daha oynamayı planlıyor.
 
Öte yandan Yeni Malatyaspor’da takım kaptanları belli oldu. Yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu güçlendiren ve ligdeki bütün takımların dikkatini üzerine toplayan sarı kırmızılı takımın kaptanlık görevini Okan Öztürk, Erdal Sezek ve kaleci Ziya Aydın yapacak.
 
Transfer çalışmalarını henüz noktalamayan Yeni Malatyaspor’da takıma ve bütçeye uygun olması halinde bir transfer daha yapılabileceği öğrenildi. Üçüncü bir kaleci noktasında teknik direktör Gürses Kılıç’ın aceleci davranmadığı kaydedilirken, maddi olarak takıma yük getirmeyecek bir kaleci bulunduğunda kadroya dahil edilebileceği yoksa da genç kaleci Mesut’un üçüncü kaleci olarak değerlendirileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız