SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksikleri Gidereceğiz"

0
Güncellendi - 2016-08-08 01:57:24
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Asbaşkanı, Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Aziz Yalçınkaya, bu sezon PTT 1. Ligin zorlu geçeceğini ifade etti.

Kamp çalışmalarının verimli geçtiğini dile getiren Yalçınkaya, “Takımın iskeletini koruduk. Takımımız iyi bir kamp dönemi geçirdi. Ufak tefek eksiklikler var. O eksikleri de gidereceğiz ve lige tam anlamıyla hazır hale geleceğiz” dedi.

Aziz Yalçınkaya, takımın hazırlık maçlarını izleme fırsatı bulduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bolu’da kamp çalışmalarını tamamlayan takımımızın hazırlık karşılaşmalarını izleme fırsatı bulduk. Futbolcularımız arasında gerçekten güzel bir uyum var. 4 hazırlık karşılaşmasında 2 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Bu maçlarda futbolcularımız gerçekten iyi mücadele etti.”

Yalçınkaya, PTT 1. Ligin bu sezon zorlu geçeceğini belirterek, “Her takım hedefleri doğrultusunda transferler yaptı. Bu sezon üst sıraları zorlayan birçok takım olacak. Herkes hedeflerine göre lige hazırlanıyor. Bize yarışın içerisinde olacağız. Bu anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçirdik” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız