SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksikleri Giderip Göndereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:11:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın, Kulüp Lisansı ile ilgili eksik belgeleri giderip, yeniden Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) göndereceklerini söyledi. 

Türkiye Futbol Federasyonu 2015-2016 sezonunda Süper Lig, PTT 1.Lig ve 2.Lig’de mücadele edecek kulüpler arasında 4 kulüp, Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanmıştı. UEFA kriterlerine uymayan 50 kulübe ise 30 gün ek süre verildi. Yeni Malatyaspor Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın, ‘sürecin normal bir süreç’ olduğunu belirtti.

TFF Kulüp Lisans Kurulu, 11 Mayıs 2015 tarihinde yaptığı incelemeler neticesinde UEFA Lisansı için başvuran 19 kulüpten, 12'sine UEFA Lisansı vermiş, kalan 7 kulübün UEFA Lisans taleplerini eksiklerinden dolayı reddetmiş ve ilgili başvurularını Ulusal Lisans kapsamında değerlendirerek eksiklerini gidermeleri için 30 gün ek süre tanımıştı. 18 Mayıs 2015 tarihinde Kurul'un, Ulusal Kulüp Lisans başvurusunda bulunan 54 kulübün dosyaları üzerinde yaptığı inceleme sonucunda; Gaziantepspor Kulübü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Kırklarelispor ve Konya Anadolu Selçukspor kulüpleri Ulusal Lisans almaya hak kazanmıştı. Kurul ayrıca, ilk aşamada lisans alamayan diğer 50 kulübe eksikliklerin giderilmesi için 30 gün ek süre vermişti.

Yeni Malatyaspor Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın, “Her sezon yaşanan bir süreçtir. Bu normal bir süreç. Türkiye Futbol Federasyonumuz, Ulusak Kulüp Lisansı konusunda UEFA kriterlerine uygun olmasına çok dikkat ediyor. Bütün kulüplerden evrak isteniyor. Evraklar incelenip, her sene genellikle 4 kulübe bu lisansı veriyor. Geçen sezonda bu böyleydi. Süper Ligin birçok takımı bile alamadı. Fenerbahçe’den, Osmanlıspor’a kadar birçok kulübün eksiklikleri görülmüş. Bizde eksikliklerimiz giderip, tekrar göndereceğiz. Yani sıkıntılı bir süreç yok ortada. Her sene rutin olan bir konu bu” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız