SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eksiklerimizi Gördük'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:43
'Eksiklerimizi Gördük'
A- A+ PAYLAŞ

 Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Ligin ilk haftası bizim için kötü bitti ama eksiklerimizi görme açısından iyi oldu" dedi.

 TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, "Gönül isterdi ki, sahamızda oynadığımız ilk maçta galip gelelim. Cezamız nedeniyle stada giremeyen taraftarlarımızı ve Malatyalıları sevindirmek isterdik ama istemediğimiz, beklemediğimiz bir skor oldu" diye konuştu.

"TAKIMA CİDDİ KATKI YAPACAK 2-3 OYUNCUYA İHTİYACIMIZ VAR"

 Ravcı, takıma katkı yapacak 2-3 oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, "1461 Trabzon maç boyunca çok pozisyon bulamadı. Bir tek pozisyon buldular, o pozisyonu da değerlendirdiler. Neticede istemediğimiz bir sonuç aldık. İyi başlamak isterdik ama olmadı. Daha ligin ilk haftası. Eksiklerimizi görme açısından ligin başında olmamız ve ilk maçımızı bu şekilde kapatmamız belki de bizim içinde ciddi bir uyarı oldu. Eksiklerimiz var, bunların tamamlanması lazım. Zaten bunu her seferinde söylüyoruz. Bu takıma ciddi katkı yapacak en az 2-3 oyuncuya ihtiyacımız var. Eksik mevkilerimizde belli. Bunun için başkanımız ve yönetim kurulu çalışmalarını sürdürüyorlar. Transferin son gününe kadar her şey olabilir, olması da gerekli. Ligin ilk haftası bizim için kötü bitti ama eksiklerimizi görme açısından iyi oldu" dedi.

"BU İŞİN MADDİ BOYUTU DA VAR"

 Transferin son gününe kadar istedikleri transferleri yapmayı planladıklarını dile getiren Ravcı, "Süre kısaldıkça oyuncu bulmak zorlaşıyor ama bir de bu işin maddi boyutu var, bunu da düşünmek lazım. Kulübün bütçesine göre hareket etmek gerekiyor. İşin mali boyutunu düşünmediğinizde sıkıntı olabiliyor. Aslında oyuncu çok ama kulübün bir bütçe dengesi var, bunu da bozmamak gerekiyor. Buna da dikkat ediyoruz. Transferin son gününe kadar oyuncu düşecek bunu bekliyoruz. Çünkü her sezon böyle oluyor. Alınacak oyuncu çok ama bize takıma çok katkı yapacak oyuncu lazım. Onun için arayışlarımız devam ediyor, görüşmelerimiz sürüyor. Transferin son gününe kadar da bu işi bitireceğimizi zannediyorum" ifadelerini kullandı.

Ravcı, Musa Sinan transferiyle ilgili yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: "Musa Sinan ile görüşmelerimiz devam ediyor. Takıma katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Şuanda haber bekliyoruz. Şuanda kesinleşen bir şey yok. 1-2 güne netleşir. Olmadığı taktirde, ona alternatif olacak oyuncularda var. Onlarla ilgili de görüşmeler sürüyor. Transferin son güne kadar bekleyip bu işi çözümleyeceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız