SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksiklerimizi Görmeye Çalıştık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:47:47
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, takımda herkesin büyük özveri gösterdiğini ifade ederek, el ele verip şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Evren, sezon başında kulübün koyduğu şampiyonluk hedefine ulaşmak için yoğun tempoda çalıştıklarını kaydederek, “Bu konuyla ilgili uzun çaplı bir görüşme yapmadık. Kulübün hedefi şampiyonluk. Ama bu şampiyonluğa ulaşmak için çalışmamız lazım, Bu doğrultuda devam etmemiz lazım, Bunun için elimizden geleni yapmamız lazım. Belli plan ve programlarımız var. Her konu da yönetimle konuşup değerlendiriyoruz. Hedefe varmak için yönetim ve sporcu beraber El ele verip, şampiyon olmamız lazım” dedi.

Futbolcularına büyük bir güven duyduğunu ifade eden Evren, şunları söyledi:

“Ben takımda bulunan her futbolcuma sonuna kadar güveniyorum. Zaten güvenmediğim yerde hiçbir zaman olmadım. Ben onların neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Neticede birçoğuyla beraber çalışmıştım. Eğer futbolcu arkadaşlarıma güvenmeseydim buraya gelmezdim. Yeterli mi diye soruyorsunuz. Bazı eksikliklerimiz elbette var. Bunları da gidermeye çalışıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni değil, fazlasını yaparak başarıyı yakalayacağız.”

Evren, grupta güçlü ve şampiyonluk hedefi olan birden fazla takımın bulunduğunu belirterek, “Şimdi geçen sene il dışında olduğum için takımları bilmiyordum. Tabi hocaları tanıyoruz. Geçen sene güçlü takımlardan üç tane vardı. Bu sene bana göre üç dört tane takım içinde yarışın geçeceğini tahmin ediyorum. Tabi daha izlemediğimiz rakiplerimiz var. Bilgilerimiz var ama canlı izlemek ayrı, bilgi edinmek ayrı. Çünkü insanı yanıltabilir. Bu doğrultuda biz ne yapıyoruz? Tabi ki şunu söyleyeyim, dört takım için de geçeceğini tahmin ediyorum. Bunların içinde iki tane Malatya takımı var. Malatya İl Özel İderespor takımının da iyi olduğunu tahmin ediyorum. Onlar da bir şanssızlık yaşıyorlar belki. Bize göre rakiplerimizin ne yaptığı bence önemli değil, bizim ne yaptığımız önemli. İyi takım illa ki vardır. Sezona başlarken herkes şampiyonluk hedefi koyarak başlar. Ama belli bir süreç geçtikten sonra herkes kendi yerini bilir. Ona göre hareket etmeye başlar” diye konuştu.

Evren, takımda iyi bir ortam olduğunu ve bu iyi ortamın kendilerini şampiyonluğa ulaştıracağını söyledi.

Haftalar ilerledikçe takımın daha iyi mücadele ettiğine dikkat çeken Evren, “Kamp döneminde takımın başına gelseydim belki daha iyi olabilirdi. Aslında doğrusunu söylemek gerekirse oynadığımız resmi maçlarda takımı tanımaya başladım. Burada eksiklerimizi görmeye çalıştık. Çünkü bir tane hazırlık maçı yapma şansımız oldu. Bu süreci Allah’ın da yardımıyla en iyi şekilde değerlendirip yolumuza devam ettik. Bu aşamada takıma birlik ve beraberlik aşısını uyguladık, Aile ortamı oluşturduk. İnşallah yaptıklarımız ve yapacaklarımız bizi başarıya götürecektir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız