SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Eksiklerimizi Kısa Sürede Gidereceğiz''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, önümüzdeki Pazar akşamı İnönü Stadı'nda İstanbulspor A.Ş. ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Salı akşamı yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Hayati Palancı, bu maçın "seriyi" sürdürme açısından ayrı bir önemi bulunduğunu bildirdi. Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı da, İstanbul maçı ve diğer konularda açıklamalarda bulundu. Bu arada, Telekom maçı sonrası kontrolsuz davranışlarda bulunan Kaleci Şenol'un da uyarıldığı belirtildi.

İSTANBUL HAZIRLIKLARI..
Türk Telekomspor maçından 3-2'lik galibiyetle dönen Malatyaspor, Pazartesi gününü dinlenerek geçirdikten sonra, İstanbulspor maçı için Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada çalıştı. Antrenmana, izinli olan Celil dışındaki tüm futbolcuların katıldıkları bildirildi.

Malatyaspor'un, Çarşamba günü de 11.00 ve 19.00'da başlamak üzere iki antrenman yapacağı belirtildi.

Bu arada Teknik Direktör Palancı, galibiyet serisini sürdürme açısından İstanbulspor maçının ayrı bir öneminin bulunduğunu belirterek, oynanan maçlarda gördükleri eksikleri en kısa sürede gidermek için çaba gösterdiklerini, her geçen hafta daha iyi olacaklarını söyledi. "Ne yapmak istediğini, hedefini bilen bir kadrom var." diyen Palancı, takımdaki uyumun da galibiyet serisinde etken olduğunu kaydetti.

Malatyaspor'un Pazar günkü rakibi İstanbulspor A.Ş., 8 puanla puan cetvelinin 6'ncı sırasında yeralıyor.

KANTARCI'NIN AÇIKLAMALARI..
Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı da, “Biz taraftarımızı daha mutlu günlere götürmek için her türlü çabayı gösteriyoruz. Yeter ki bize destek olsunlar.

Tam bir takım olabilmemiz için 4-5 haftaya ihtiyacımız var demiştik. Önümüzdeki haftadan itibaren bu gerçekleşmiş olacak. Geçen maçta eksiğimizi, hatamızı gördük. İstanbul maçına bu hatalardan arınmış olarak çıkacağız.”dedi.

Maddi anlamda destek beklediklerini, taraftarların kombine biletlere ilgi göstermesini istediklerini kaydeden Kantarcı, şampiyonluk yolunda ilerleyen bir takımın maddi yönden de desteğe ihtiyacı olduğunu hatırlattı.

Başkan Yardımcısı Kantarcı, İstanbulspor maçının başlama saati konusunda, Malatyaspor'un 20.00'ye, İstanbulspor'un ise 18.30'a alınma talebinin federasyonda ikilem yarattığını, 18.31'deki iftardan sonra 19.00'da başlaması planlanan maçın saatinin değiştirilmesi yolundaki girişimlerini sürdürdüklerini, Çarşamba günü yeniden federasyonla görüşeceklerini kaydetti.

Kantarcı, Telekom maçından sonra da agresif davranışları görülen Kaleci Şenol'un bugün uyarıldığını, Malatyaspor'un futbol kamuoyunda genel olarak iyi bir izleniminin bulunduğunu, buna kimsenin zarar vermemesi için her türlü titizliği göstereceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız