SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksikliğini Hissediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:59
A- A+ PAYLAŞ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü dolayısı ile bir açıklama yaptı. 
 
Türkeş'in her ölüm yıldönümünde eksikliğini derinden hissettiklerini söyleyen Yıldız, " Başbuğ Alparslan Türkeş; Ülkücü olmak çileye talip olmak demektir, diyordu. Kendiside, aynen dediği gibi, hayatı boyunca Türk-İslam Ülküsü uğruna çileyi bir ömür boyu, bir an bile tereddüt etmeden, yakınmadan çekmiş ve çile çekmeyi şeref bilmiştir. Onun başlattığı Türk-İslam davasını aynı kararlılık ve azimle biz Ülkücüler devam ettirmekteyiz.
 
Türklük Gurur ve Şuuru, İslam Ahlak ve Fazileti içerisinde, Vatanın Bölünmez Bütünlüğü, Turan ve Allah’ın Kelamını Dünyaya Hakim kılma yolundaki idealimizin hayata geçirilmesi için, elimizden gelen tüm gayreti sarfetme kararlığımızı tekrar ediyorum. Rahmetli Başbuğum, bu yolda önemli bir adım olan Kuranı Kerim’in ve Peygamber Efendimizin hayatının seçmeli ders olarak okutulması yönünde kanun çıkartılması konusundaki gayretlerinden dolayı, senin öğrencilerin olan MHP Milletvekillerine ve saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Cenabı Hak güçlerini, gayretlerini ve sevaplarını artırsın inşallah. Milletimiz de bilsinki; Ülkemizde bir tek Ülkücü kalsa dahi, Vatan Bölünmeyecektir, Bayrak İnmeyecektir, Ezan Dinmeyecektir. Vefatının 15. yıldönümünde Başbuğumuzu Rahmetle ve minnetle anıyor, mekanı Cennet olsun diyoruz. Başbuğumuz Alparlan Türkeş’in daha iyi anlaşılabileceği ümidiyle, bir kısım sözleri ve fotoğraflarından oluşan açık hava sergisini açıyorum. Katıldığınız için tüm hemşerilerime teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
 
MEVLİD VE SERGİ...
Bu arada  Alparslan Türkeş'in vefatının 15'nci yılı nedeniyle Malatya'da fotoğraf sergisi açıldı. 
 
MHP ve Ülkü Ocakları tarafından Merhum Alparslan Türkeş için önce Yeni Camii'de önce Mevlid-i Şerif okutuldu, ardından Soykan Parkı'nda fotoğraf sergisi açıldı. 
 
MHP İl Başkanı Arif Yıldız ve çok sayıda partilinin katıldığı sergide Alparslan Türkeş'in fotoğrafları ve veciz sözleri yer aldı. 
Fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız