SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksiklikler Hızla Tamamlanacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:29
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Doğanyol İlçe Danışma Toplantısına; partinin Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve yönetim kurulu üyeleri, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, İlçe Başkanı Ahmet Bay ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

 İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya’nın yıllardır özlemle beklediği 'büyükşehir' statüsüne Adalet ve Kalkınma Partisi hükümetiyle kavuştuğunu belirterek, Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuşması adına çok büyük gayret gösterildiğini, özellikle yasanın gündeme gelmesiyle birlikte Adalet ve Kalkınma Partili milletvekillerinin bu yasanın geçmesiyle ilgili yoğun bir çaba içerisine girdiklerini kaydetti. Tüfenkçi, şu ifadelere yer verdi: 

"Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasında başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere buradan teşekkür ediyorum. Bu karar; Malatya'nın gelişmesi, daha sağlıklı ve planlı bir şekilde büyümesi, ekonomik olarak daha çok güçlenmesi adına bir dönüm noktasıdır. Kanunla birlikte tüm bölge, yatırımlardan payını almış olacak. Güçlü yerel yönetimlerle, şu ana kadar el atılamayan birçok sıkıntıya el atılmış olacak. Alt yapı meselelerinin, her alanda ekonominin ve istihdamın geliştirilmesi konularında eksiklikler hızla tamamlanmış olacak."

Tüfenkçi, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetlerin görmezden gelinemeyeceğini dile getirerek, Türkiye'nin 10 yılda 27'nci en büyük ekonomiden 16'ncı en büyük ekonomi olmayı başardığını hatırlattı. Tüfenkçi, AK Parti hükümetinin yapmış olduğu başarılı icraatların halka iyi anlatılması yönünde, teşkilat olarak gayretlerini daha da artıracaklarını söyledi. Her şeyden önce 'kriz' kelimesinin insanların lügatinden çıktığını belirten Tüfenkçi, daha sonra İlçe Başkanı ile bir süre sohbet ederek, çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız