SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksikliklerimizi Sahada Dinlemek İçin.."

0
Güncellendi - 2016-07-13 18:38:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Hekimhan ilçesini ziyaret ederek bazı temaslarda bulundu.

Beraberinde il başkan yardımcıları Cumali Altıntop, Şahin Karahan, AKP Hekimhan ilçe başkanı Adil Ağcan ve Hekimhan ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçesine bağlı Kurşunlu, Güzelyurt, Güzelyayla, Güçlü ve Söğüt mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Mustafa Şahin sorun ve sıkıntılarla ilgili bilgi aldı.

Halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek notlar alan Milletvekili Mustafa Şahin "Her fırsatta Malatya'mıza gelerek hemşerilerimizle buluşuyoruz. Sorunların yerinde tespiti ve hızlı çözümü için seçim öncesi de seçim sonrası da bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Biz mahallelerimizi, esnafımızı, STK ve meslek odalarımızı, ilçelerimizi sürekli ziyaret ediyoruz. Sorunları not alıp ilgili kişilerle paylaşıyor ve süratle yerine getirilmesi için takip ediyoruz. Öncelik sırasına göre hizmetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Eksikliklerimizi sahada dinlemek için buradayız" diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin konuşmasında milletin umudunun AKP iktidarları olduğunu ifade ederek "AK Parti demek, millet demektir. AK Parti iktidarı demek, milletin iktidarı demektir. Bu tarih bizim tarihimizdir. Hepimizin tarihidir. Bu topraklar, bizim toprağımızdır. Hepimizin toprağıdır. Acısı da bizimdir, sevinci de bizimdir, kederi de bizimdir. Vatanımızın her karış toprağı bizim için değerlidir ve kanımızın son damlasına kadar korunacaktır. Gözü yaşlı anneleri evlatsız, çocukları ve annelerini babasız bırakan terör örgütü PKK ve onun siyasi uzantılarıyla canımız pahasına mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu noktada, ülkemizin birliğine ve dirliğine kast eden hain ve bölücü terör örgütleriyle devlet ve millet olarak gereken cevabı vereceğiz. Güvenlik güçlerimiz şu anda operasyonlarını devam ettiriyor ve halkımız kısa bir süre içinde bölücü örgütün kökünün kazıldığını görecektir. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

iha

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, HEKİMHAN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ (İHA/MALATYA-İHA)

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN HEKİMHAN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız