SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eksiksiz Destek Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:18:52
A- A+ PAYLAŞ
 
Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ı ziyaret etti. 
     
CHP İstanbul Kurultay Delegesi Celal Doğan, ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin demokratikleşmesinin önündeki en büyük engellerden biri olan Kürt meselesinin çözümü konusundaki yol haritasını örgütlere taşımak için Malatya'ya geldiklerini söyledi. 
     
Bu ziyaretleri Trakya'dan başlattıklarını ifade eden Doğan, Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu Bölgesi'ndeki teşkilatları da ziyaret ettiklerini, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ziyaretlerine ise bugün başladıklarını belirtti. 
     
Doğan, ziyaretlerine Akdeniz Bölgesi ile devam edip İzmir teşkilatı ile sonlandıracaklarını kaydetti. Amaçlarının konuya ilişkin yol haritası konusundaki CHP örgütlerinin düşüncesini almak olduğunu bildiren Doğan, ''Malatya İl Başkanı'mızla yapmış olduğumuz toplantıda örgütün Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol haritasını eksiksiz desteklediklerini gördük'' dedi. 
     
Doğan, Kürt meselesinin çözümüne ilişkin CHP'nin yol haritasının içerisinde ne olacağı konusunun CHP organlarının görevi olduğunu bildirdi. Doğan, ''Oradan aldığımız bilgi şudur, bütün Türkiye'nin her yerinde Kürt sorununun çözülmesi noktasında toplum hemfikir bir noktaya doğru gitmektedir. Türkiye'nin bu olaydan bir an önce demokratik yoldan kurtulması arzu edilmektedir'' diye konuştu. 
     
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana arasındaki görüşmeyi hatırlatan bir gazetecinin, AK Parti'nin Kürt meselesinin çözümüne ilişkin çalışmalarını sorması üzerine Celal Doğan, ''CHP olarak Türkiye'de bu kanı durduracak her çabaya şapka çıkarır, saygı duyarız'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız