SON DAKİKA
SON DEPREMLER

El Arabası Savcılıktan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sabıkalı işsiz gence, Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi sahip çıktı.

Malatya'da küçük yaşta annesini kaybeden ve babasıyla da 10 yıldan beri görüşmeyen 28 yaşındaki Ramazan Doymaz'ın, bir süre cezaevinde yatmasından dolayı iş için çaldığı tüm kapılar yüzüne kapandı. Bir yakınının yanında kalan Doymaz, iş bulamayınca Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi'ne başvurarak, el arabası talebinde bulundu.

El arabası alınarak kendisine teslim edilen Doymaz, "Arabacılık yapıyorum. Az çok harçlığımı çıkartıyorum. Boş kaldığım günler de oluyor. Hayat hiç
güzel değil. İş bulsaydım bundan daha iyi olurdu. Kimse bana iş vermedi. Ben de kimseye muhtaç olmadan el arabacılığı yapıyorum. Bir suçtan dolayı cezaevine girmiştim. El arabasını da kimseye karışmayayım diye verdiler" dedi.

"Toplum bir insanı dışlarsa insanın şansı hiç iyi gitmez" diyen Doymaz, "Kimse iş vermedi. Dışlıyorlar. İşadamlarının yardımını bekliyorum. Evlenemedim. İş vermiyorlar. Kızın babası 'iş bul diyor yoksa vermem' diyor. Çok acayip bir durum. İşim olmazsa evlenemem, onlar da haklı" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız