SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'El Birliğiyle Çözmeliyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren tarafından şehit yakını ve gazilere iftar yemeği verildi.

Çobanoğlu Lokantası'nda şehit yakını ve gaziler ile birlikte yemeğe, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Metin Sümer, İş-Kur Müdürü Yaşar Karataş, Çalışma Bölge Müdürü Hayrettin Yerli, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Altaş, MEV Şube Başkanı Necdet Narin, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, "Terör bugünlerde yine hortladı. 10 şehit verdik. Acılarımızı tekrar yeniledik. Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Terörün bitirilmesini istiyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğünden, ay yıldızlı bayrağımızdan ve istiklal marşımızdan taviz verilmeden annelerin ve babaların gözyaşlarının dindirilmesini istiyoruz. Bugünlerde ülkenin daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Terör laneti dış ülkeler tarafından beslenerek ülkemizin ekonomisine büyük ölçüde darbe vurmuştur. Onun için el birliği içinde sorunlarımızı çözmeliyiz" dedi.

Malatya Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, "Yaklaşan Ramazan Bayramını son günlerdeki şehitlerimiz ve sel olayından dolayı buruk geçireceğiz. Şehit haberlerini almadığımız günler diliyorum" diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir de "Şehidi ve gazisi olmayan devlet ayakta kalamaz. Şehitlerimizden ve gazilerimizden dolayı bugünlere geldik. Acıların son bulmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız