SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'El Birliğiyle Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulda Amatör Spor Kulüpleri Başkanlığına seçilen Fahrettin Eserdi, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

23 Ekim Perşembe günü gerçekleşen ziyarette, Malatya’nın en önemli sosyal etkinliğinin spor olduğunu belirten ASKF Başkanı Fahrettin Eserdi, gençlerin spor ahlakıyla yetişmeleri, başarılı ve sağlıklı sporcu olmaları için mücadele veren bir kurum olduklarını söyledi.

ASKF Başkanı Eserdi, Belediye Başkanı Cemal Akın’a , “Amatör Spor Kulüplerimize malzeme, araç gereç anlamında çok önemli destekleriniz oldu. Bu desteklerinizden dolayı size teşekkür ediyoruz. Yapılan destek gerçekten hem manevi anlamda hem de gençlerimize hizmet anlamında çok önemli” dedi.

Yeni seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı Akın ise ASKF yetkilileriyle gençlerin durumunu konuştuklarını belirterek, “15 yaşından 25 yaşına kadar kardeşlerimiz, evlatlarımız, hemşerilerimiz kahve köşelerinde sigara dumanları arasında sağlıklarını heba ediyorlar. Gençlerimizi buralardan kurtarmak için iş, eğitim ve spor alanlarına yönlendirmek lazım. Spora yönlendirilmesi hususunda biz göreve geldikten sonra bir hayli çalışmalarımız oldu. Ferdi sporların Malatya’da geliştirilmesi hususunda gayret etme çabası içerisindeyiz” dedi.

Başkan Akın, “Sizlerin gayretleri, bizlerin destekleriyle gençlerimizin yavaş yavaş ferdi sporlara geçeceğine inanıyorum. O zaman insanlarımız daha sağlıklı olacak. El birliğiyle bunu gerçekleştireceğinize inanıyorum. Malatya Belediyesi olarak biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız