SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"El Ele Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:12
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Hakan İnci, göreve yeni başlayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Yılmaz ve Malatya Emniyet Müdürü Nuri Uluayak’ı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. İnci, seçim koordinasyon merkezinde ise Çevre Kuruluşları Derneği (ÇEKUD) Malatya Şubesi yöneticilerini kabul etti. 

YILMAZ VE ULUAYAK’A BAŞARI DİLEĞİ 

CHP’li Hakan İnci, SGK İl Müdürlüğü görevine başlayan Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. İnci, Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dilerken, SGK Müdürü Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu seçimin Malatya’mız için hayırlı olmasını diliyor, Hakan beye başarılar diliyorum” ifadelerini kaydetti. İnci, daha sonra ise Malatya Emniyet Müdürü Nuri Uluayak’ı ziyaret ederek, Uluayak’a yeni görevinde başarılar diledi. 

ÇEKUD’DAN HAKAN İNCİ’YE ZİYARET 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, kendisini ziyaret eden ÇEKUD yöneticilerini ise seçim koordinasyon merkezinde kabul ederek bir süre görüştü. ÇEKUD Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Önel, Mehmet Ali Baltacı ve Abdullah Başdoğan, İnci’ye seçimlerde başarı diledi. ÇEKUD adına bir açıklama yapan İbrahim Önel, “Malatya’yla ilgili yapacağınız çalışmaları ve projeleri öğrenmek için sizleri ziyaret ettik. Bizim de size bir yardımımız olursa onu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kaydetti. 

Hakan İnci ise yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini vurgulayarak, “Ben de sizler gibi sivil toplum örgütünün içinden gelen bir arkadaşınızım. Sivil toplum örgütlerinin Türkiye’de ne kadar önemli yer tuttuğunu, özellikle yerel yönetimlerde çok önemli bir aktör olduğunun bilincinde olan biriyim” diye konuştu. 

“SİVİL TOPLUMLA EL ELE ÇALIŞACAĞIM”

Göreve gelmesi durumunda sivil toplum örgütleriyle el ele vererek çalışacağını kaydeden İnci, seçim çalışmaları kapsamında da mimar ve mühendis odaları ile esnaf odalarının görüşlerini almak için toplantılar düzenlediğini anlatarak, “Ben de projeci bir arkadaşınızım. Belediye başkanı seçildiğim zaman belediye bünyesinde bir proje birimi oluşturacağım. O birim; Avrupa Birliği hibelerini, fonlarını ve kalkınma ajansını takip edecek. O takipte, açılan başlıklara uygun sivil toplum örgütleriyle temasa geçecek ve proje üretecek” dedi.

İNCİ, PROJELER KONUSUNDA DENEYİMLİ 

Bugüne kadar pek çok proje hazırladığını ve yürüttüğünü belirten CHP’li Hakan İnci, deneyimli olduğu bu konuda sivil toplum örgütlerine her türlü desteği sunacağını vurguladı. 

Çevreyle ilgili kararların meclise gelmeden önce ilgili kuruluşlarla görüşüleceğini ve fikirlerinin alınacağını kaydeden İnci, “Karar çıktıktan sonra değil, çıkmadan önce sizlerin görüşünü alacağız. Başında bu işin içinde olacaksınız, eğer bir aksaklık varsa katkınızı bekleyeceğiz, biz de kararımızı en doğru şekilde almış olacağız” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız