SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"El Ele Verip Çalışmalarımızı Gerçekleştireceğiz"

0
Güncellendi - 2019-04-17 22:08:39
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Aydın Baruş ve HSK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Baruş: El ele verip çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde yapmış olduğu güzel hizmetlerin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de devam edeceğine inandığını belirten Malatya Valisi Aydın Baruş, “Valilik olarak Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri yerine getirmek, onların yüzünü güldürmek için hep birlikte el ele verip çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.

Selahattin Başkanın, Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde turizm ve kültür konularına göstermiş olduğu hassasiyet ile sosyal hizmetlerde engelli ve muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza göstermiş olduğu hassasiyeti bu dönemde de göstereceğine inanıyorum.

Yapacağımız çalışmalarda Malatya’nın sanayisi, tarımı, turizmi ile kültür hizmetleri alanında daha iyi seviyelere gelmesi için birlikte çalışacağız. İnşallah başarılı bir dönem olur. Malatya’mız için, Malatya insanı için hayırlı bir dönem olur” şeklinde konuştu.

Gürkan: Hizmet üretme noktasında valiliğimiz ile birlikte hareket edeceğiz

Vali ve HSK Teftiş Kurulu Başkanını Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan ise, “Sayın Valimiz ile Battalgazi Belediye Başkanlığımız süresince yakın çalışma içerisinde olduk. Kültürel, sosyal ve diğer yatırım alanlarında koordinasyonu Valiliğimiz ile birlikte belirleyip, yatırım önceliklerine göre hizmet götürme gayreti ve çabası içerisinde olacağız.

Sayın Valimizle yapmış olduğumuz görüşmemizde özellikle yatırımlar noktasında birlikte hareket ederek, kamu ve yerel yönetim bürokrasisinin bir araya getirilip, onların bilgi birikiminden yararlanılması o enerjinin de hizmet olarak Malatyalı hemşerilerimize ulaştırılması noktasında fikir birliği içerisindeyiz. Bu süreci atlattıktan sonra arkadaşlarımız, Valiliğimiz ile gerekli koordinasyonu sağlayarak, Malatya’mızı mazisine layık bir istikbale hazırlama noktasında el birliği ile gayret edeceğiz.

Valimiz de bu memlekete hizmet etme gayret ve çabası içerisinde, bizler de aynı fikir ve düşüncedeyiz. Önemli olan Malatya paydamızda Malatya’mızı geçmişine layık geleceğe hazırlamaktır. Tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BATTALGAZİ BELEDİYESİ'NDE..

Malatya Valisi Aydın Baruş, beraberinde Hakimler ve Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, Hakimler ve Savcılar Kurulu Başmüfettişi İbrahim Tav ve Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Baruş, Valilik olarak belediyelerle koordinasyon içerisinde olacaklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Malatya Valisi Aydın Baruş, beraberinde Hakimler ve Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, Hakimler ve Savcılar Kurulu Başmüfettişi İbrahim Tav ve Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Burada konuşan Malatya Valisi Aydın Baruş, belediyelerle koordinasyon içerisinde olacaklarını belirterek, “Öncelikle belediye başkanlığı görevi hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Allah mahcup etmesin. İnşallah Battalgazi ilçesi için çok güzel hizmetlere vesile olur başkanımız. Battalgazi ilçemiz, Eskimalatya dediğimiz bölge içerisinde barındıran ve Malatya'nın bütün kültür ve tarihi varlıklarını kapsayan bir ilçe. Dolayısıyla buradaki kültür ve tabiat varlıkların korunması, tarihi eserlerin ilimizin tanıtımına ve turizmine kazandırılması önemli. Geçmiş dönemde Selahattin Başkan döneminde de güzel çalışmalar yapıldı Battalgazi ilçemizde. Diğer taraftan sosyal belediyecilik anlamında da başlatılan bir takım girişimler ve tesisler var. Onların da tam anlamıyla hayata geçirilmesi ile birlikte, Battalgazi ilçemizin sosyal hayatının da çok canlı bir ilçe olacağına inanıyorum. Önümüzdeki dönemde biz hem Büyükşehir Belediyemiz ve hem ilçe belediyelerimiz olarak, Valilik ile birlikte koordinasyon içerisinde hareket edeceğiz. Bu çok önemli. Birlikte çalışma prensibimiz var. Devletimizin tüm olanaklarını yerel kaynaklar ile birleştirerek, inşallah Malatyamız için çok daha güzel yatırımlar ve çok daha güzel gelişmeler kaydetme içerisinde olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, Battalgazi ilçesine hizmet etmenin gayreti ve çabası içerisinde olacaklarını belirterek, “Bizlerde vatandaşlarımızın yüzde 70'in üzerinde bir oy oranı ile Battalgazi Belediye Başkanı olarak seçtiler. İnşallah bizde bundan sonraki süreçte gerek yerel yönetimler olarak, gerek merkezi hükümetimiz, sayın valimiz başta olmak üzere, vekillerimiz ile, il başkanımız ile Battalgazi’mize ve Malatya’mıza neler kazandırabiliriz onun çabası ve gayreti içerisinde olacağız. Sayın Valimizin de ifade ettiği gibi özellikle Battalgazi milli ve manevi değerlerimizin, kültürel değerlerimizin bulunduğu açık hava müzesi şeklinde olan bir ilçemiz. Bunu turizme kazandırma, Malatya’mıza kazandırma adına inşallah yapmış olduğumuz çalışmaları devam ettirerek Battalgazi’mizin gelişmesi için tüm çaba ve gayretlerimizi sarf edeceğiz” diye konuştu.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ'NDE..

Vali Baruş, Yeşilyurt Belediyesine geçerek yerel seçimlerin ardından Yeşilyurt Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Doğal güzelliği ile ön planda olan Yeşilyurt ilçesine bir önceki yapmış olduğu başarılı çalışmaların bu dönemde devam etmesi temennisinde bulunan Vali Aydın Baruş, bir kez daha seçilen Başkan Mehmet Çınar’a Yeşilyurt ilçesine hizmet yolunda başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Çınar, uzun bir sürecin ardından hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Mehmet Çınar, seçimleri geride bırakarak kenti kalkındıracak ve gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerle ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Bülten- malatyahaber.com

Büyükşehir Belediyesi'nde

Battalgazi Belediyesi'nde

Yeşilyurt Belediyesi'nde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • safitürk (5 yıl önce)
    Esenlik ten belediye ayrılabilirmi?
    0
    0
    Yanıtla