SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"El Ele Yöneteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:32
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya merkez ilçe Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi'nin, Türkiye'nin örnek ilçelerinden birisi olduğunu söyledi.

Gürkan, 30 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında Memur-Sen Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, ziyarette yaptığı konuşmada 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin, sıradan bir seçim olmadığını belirtti. Yerel seçimleri sadece 5 yılı ilgilendiren bir seçim olarak görmediklerini ifade eden Yıldırım, "Gelecek nesilleri ilgilendiren bir seçime gidiyoruz" dedi.

Yıldırım, Türkiye'de birileri tarafından kirli bir propagandanın yürütüldüğünü kaydederek, "Bu ülkenin, toplumun, milletin huzurunu bozmak için bir takım oyunlar oynanıyor. Bu ülkenin makus talihini yenen bir hükümetin yeniden geriye döndürülmesi hedefleniyor. İnşallah başarılı olamayacaklar" ifadelerini kullandı.

"BATTALGAZİ'MİZİ HEP BİRLİKTE, EL ELE YÖNETECEĞİZ"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, eğitim camiasının kendileri için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Büyükşehirle birlikte Merkez İlçe olan Battalgazi'nin temellerinin yeniden atılacağını kaydeden Gürkan, yeni atılan temellerin doğru olması gerektiğini belirtti.

Gürkan, temellerin doğru atılmasının şehrin iyi ve güzel bir şekilde gelişmesini sağlayacağını ifade ederek, "Hep birlikte, el ele verip Battalgazi İlçemizi yeniden planlayacağız. Anadolu'yu anayurt yapan medeniyetler merkezi Battalgazi'mizde beraber, birlikte yürüyelim" dedi.

Projeleri 21 Mart'ta Açıklayacak

Malatya’nın Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Selahattin Gürkan’ın projelerini 21 Mart’ta açıklayacağı bildirildi.

"Anadolu’yu Anayurt Yapan Battalgazi’yi İstikbale taşıyacağız" sloganıyla yeni dönemde yapacağı projelerini 21 Mart Cuma günü saat 14.00'da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde tanıtacağını bildiren Selahattin Gürkan, konuyla ilgili olarak yapmış olduğu değerlendirmede, Belediye Başkanlığı dönemlerinde Battalgazi’ye onlarca yatırım yaparak ilçeyi Malatya’nın yeni yaşam merkezi haline getirdiklerini söyledi. Gürkan, Battalgazi’de yeni dönemde ilçe halkının yaşam standartlarını yükseltecek ve her yaş grubunun ihtiyaçlarına cevap verecek olan mega projelere imza atacağını kaydetti.

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci de AK Parti’nin ilçe adaylarının projeleriyle konuştuğunu ve adayların açıklanan projelerinin sadece bir başlangıç olduğunu söyledi.

Tüfenkci, "Yollar, meydanlar, parklar, kültür ve sanat mekanları, ulaşım ağları gibi tüm Malatyalıların önceliklerinden başlayarak her sokağa, her mahalleye kadar uzanan, Malatyalıların fikirleriyle güncellenen bir kent yönetişim sistemi 30 Mart’tan sonra daha da ivme kazanacaktır. Merkez ilçe adaylarımızdan Hacı Uğur Polat geçen hafta projelerini ortaya koydu ve 21 Mart Cuma günü de inşallah Battalgazi ilçe adayımız Selahattin Gürkan Battalgazi’yi birçok alanda geleceğe taşıyacak projelerini açıklayacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız