SON DAKİKA
SON DEPREMLER

El Emeklerini Sergilediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:13:12
El Emeklerini Sergilediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tecde Mahallesi’ndeki Cahide Nebioğlu İlkokul öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında resim, teknoloji, tasarım sergisi açtı. 

Okulun Spor Salonunda açılan sergiye Yeşilyurt ilçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu,Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulaziz Kayahan,Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, CahideNebioğlu İlköğretim okulu aile birliği başkanı Abdunnasır Katıksız, öğrenciler ve okul öğretmenleri katıldı.

Ana sınıf Öğretmeni Özgül Köylü, Resim,Teknoloji Tasarım Öğretmeni Yasemin Güçlü, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selçuk Şahin koordinatörlüğünde açılan 2013-2014 eğitim öğretim yılı Teknoloji Tasarım Sergisi bir hafta açık kalacak.

Öğrencilerin yapmış oldukları beceri ve el sanatlarını tek tek inceleyen Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, ”Minik ellerden çıkan bu beceriler geleceğimize ışık tutacaktır.Öğrencilerimizin yapmış oldukları başarılı çalışmaları candan kutluyorum” dedi.

Resim,Teknoloji Tasarım Öğretmeni Yasemin Güçlü ise, “Öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmek ve becerilerinin geliştirilmesi adına yıl boyunca çeşitli çalışmalar yaptık. Yaptığımız bu çalışmaları yıl sonunda öğrencilerimizin el emekleri olan resim ve tasarımlarını sergileyerek veliler ile paylaştık” ifadelerini kullandı.

KERMES İLGİ GÖRDÜ

Malatya Merkez Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde öğrenciler tarafından kermes düzenlendi. 

Kermeste öğrencilerin evlerinde yaptıkları yöresel ev yemekleri, pasta ve börek çeşitleri satıldı.

Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Rauf Şara, kermes açılışında bir konuşma yaparak, kermeste emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, bu tür etkinlikleri önümüzdeki yıllarda da zenginleştirerek devam ettireceklerini söyledi.

Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin 2013-2014 eğitim öğretim yılı sonunda düzenledikleri Kermes’ten elde edilecek gelir ile okul aile birliğinin okul ihtiyaçlarını karşılayacağı kaydedildi.

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız