SON DAKİKA
SON DEPREMLER

El Gannuşi Gelecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:02
El Gannuşi Gelecek
A- A+ PAYLAŞ

Siyasetçi, düşünür, yazar ve Tunus’un en önemli partilerinden biri olan Nahda Hareketi’nin lideri, Tunus'un eski Başbakanı Raşid El Gannuşi, 4. Malatya Anadolu Kitap Fuarı’na katılacak. 

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, yarın Malatya’ya gelecek olan Gannuşi, Kitap Fuarı’nda imza gününe katılacak ve perşembe günü saat 20.30’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir konferans verecek.

BAŞKAN ÇAKIR: “GANNUŞİ, VAKUR, İDEALİST VE ÖZGÜRLÜK AŞIĞI BİR LİDERDİR”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Gannuşi, her zaman milletinin menfaatlerini kendi siyasi istikbaline tercih eden, vakur, idealist ve özgürlük aşığı bir devlet adamıdır. Her zaman “ulusal uzlaşıya” ve hukukun üstünlüğüne vurgu yapmış örnek bir siyasi liderdir. Uzun yıllar sürgün hayatı yaşamış bir çilekeştir” dedi. 

Başkan Çakır, Tunus'ta diktatörlük ve zulme karşı başlatılan özgürlük hareketinin en önemli aktörü ve aynı zamanda entelektüel kimliği ile sadece Tunus’da değil bölgesinde büyük etkileri olan bir mütefekkiri Malatya’da ağırlayacak olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız