SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EL-MA Buluşması Pazartesi

A- A+ PAYLAŞ

İki komşu şehir Elazığ- Malatya arasındaki Kültürel ilişkileri geliştirme amacıyla 2006 yılında başlatılan Elazığ- Malatya (EL-MA)Kültürel buluşmalarının 5. ayağı Pazartesi günü Malatya'da gerçekleştiriliyor.

Malatya Valiliğinin öncülüğünde Kültür Yaşam Derneğinin projelendirdiği EL-MA Kültür buluşmalarına Elazığ Valisi Muammer Erol, Malatya Valisi Ulvi Saran’ın yanı sıra üst düzey yöneticileri ile gönüllü kültür-sanat dostları, yazarlar-çizerler ve turizm sektörünün duayenleri de katılacak.

EL-MA kültür buluşmaları çerçevesinde her iki ilin gönüllü kültür-sanat dostları ile turizmcilerin katılacağı ve tarihi Beşkonaklar semtindeki Kent Araştırmaları Merkezi (KAM) Konağında “Kültür- sanat ve turizm alanında ortaklaşa neler yapabiliriz?” başlıklı bir çalıştay da gerçekleştirilecek.

Çalıştaydan çıkan proje ve öneriler rapor haline getirilerek üst düzey yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda açıklanacak.

Bu arada, EL-MA Malatya Programı da şöyle:

* 07.06.2010 EL-MA PROJESi PROGRAMI
09:30 Üniversite-Rektör Ziyareti
10.10 Valilikziyareti
11.30 Malatya Belediyesi ziyareti
12:30 - 13:00 Öğlen Yemeği (Dede Korkut Sosyal Tesisleri)
13:00-16:30 Grup Çalışmaları; "Birlikte Neler Yapabiliriz?"
Beşkonaklar Kültür Konağı
1.Grup: Turizm
2.Grup: Kültür-Sanat
16:30-18:30 Ara
18:30-20:00 EL-MA PROJESi SUNUMU
-Açılış konuşmaları
-Grup sunumları
-Öneriler
20:00-21 :00 Akşam Yemeği (Avşar Otel)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız