SON DAKİKA
SON DEPREMLER

El Sanatları Sergisi Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Park Alışveriş Merkezinde Yeşilyurt ve Göztepe Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin hazırlamış olduğu Resim ve El sanatları sergisi açıldı. 

Yeşilyurt ve Göztepe Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar tarafından hazırlanan yaklaşık 300 çeşit resim ve el sanatlarının bulunduğu sergi açıldı. Sergi açılışına Vali yardımcısı Abdulkadir Turhan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç Dr. Hilmi Ataseven, Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay ve Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç Dr. Hilmi Ataseven Toplum Ruh sağlığı Merkezleri için vatandaşların bilinçlendirilmesine vurgu yaparak yöneticilerden bu konuda destek istedi. Ataseven “Şu an da iki Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde yaklaşık 153 civarında hastamız hizmet alıyor. Bu hastalarımıza psikiyatri uzmanlarız, bu hususta eğitim almış hemşirelerimiz, sosyal çalışanlarımız ve diğer sağlık personellerimiz tıbbi tedavilerinin yanında da bu tür faaliyetleri de yaptırıyorlar. Bu tür faaliyetler bizim için çok önemli, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu. Açılış kurdelesini kesmeden önce konuşan Vali yardımcısı Abdulkadir Turhan ise Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin önemine değinerek “Oradaki hastalarımızın topluma uyumlarını sağlamak adına yapmış olduğumuz faaliyetlerden bir tanesini de bu gün burada açmış bulunmaktayız. Hastalarımızın el emeği, göz nuru yaptıkları bu eserler ile birlikte psikolojik olarak da kendilerini rahatlattıklarını düşünüyoruz. Çok önemli bir faaliyet, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız