SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Başkanı Hızını Alamadı!..

A- A+ PAYLAŞ

10 gün önce Elazığ'da oynanan lig maçı öncesi, Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ'la birlikte "dostluk kardeşlik" görüntüleri veren, birlikte tribünlere çiçek atan, maç sırasında ve sonrasında yaşanan olayları "tahrik" ederek başlatan olmalarına karşın, Malatya tarafının "ağır bir şekilde" cezalandırılması iki kulüp arasında ortamı gererken, son kupa maçında yaşananlar konusunda Elazığspor Başkanı Bahri Turan'dan Malatyaspor yöneticilerine eleştiri geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın, Elazığ mahreçli olarak bugün geçtiği haber şöyle:

"ELAZIĞ- Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçında Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek 2. tura yükselen Elazığspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Elazığspor Kulübü Başkanı Bahri Turan, kupa maçında rakibin temposuna göre oynadıklarını belirterek, "Bu sonuç, futbolcularımın kendilerine olan güvenidir" dedi.

Malatya İnönü Stadı'nın şeref tribününde hakarete uğradıklarını ileri süren Turan, "Bu hakaretler, galip gelmemizi engelleyemedi. Biz oyunun temposuna göre oynadık, gayet sakin bir şekilde son dakikada atığımız golle galip geldik. Ancak, karşılaşma başında yönetim kurulu üyelerimize ve maç sırasında yapılan hakaretleri kendilerini yönetici olarak tanıtan kişilere yakıştıramadık. Bunlar yönetici değil, tarafar topluluğuydu. Biz yolumuza devam edeceğiz. Takımın Gaziantep Büyükşehir maçında aldığı sonuç, tamamen bir şanssızlık. Takımımız, Samsunspor maçına çok iyi hazırlanıyor. Samsunspor maçında da takım oyunu oynanırsa, evimizde galip geleceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Bahri Turan, Malatyaspor karşılaşması sonrası Elazığ'a ait yolcu otobüslerinin taşlanıp 1 kişinin yaralanmasını da esefle kınadıklarını belirterek, yaralı yolcuya geçmiş olsun dileğinde bulundu.."

TAHRİK EDEN KİM?..
Elazığ'daki olaylar da, Elazığspor'dan bir grup taraftarın tahrikiyle meydana gelirken ve Malatyalı 15 kişi yaralanırken, bu gerginliğin ardından "seyircisiz" oynanan kupa maçında da "şık" olmayan olaylar yaşandı.

Elazığ başkanının Malatyaspor tarafını suçladığı olay, Elazığ'ın gol atmasıyla, bu kulübün yöneticilerinin aşırı sevinç gösterilerine, bazı Malatyasporlu yöneticilerin tepkisinden kaynaklandı. Ortam kısa bir süre sonra sakinleşti. Elazığlı yöneticilerin, 10 gün önce kendi sahalarında meydana gelen ve ev sahibi takım taraftarlarının tahrikiyle çıkan olaylar yüzünden "seyircisiz" oynama cezası verilen rakipleriyle oynadıkları ikinci maçta daha sağduyulu hareket etmeleri gerekirken, aşırı sevinç gösterilerinde bulunmaları, "İyi ki seyirci yoktu!.." dedirtti.

Karşılaşma sonrası Elazığlı bir gazeteci, "çekim yapma yetkisi" olmayan yerde çekim yapılması engellenince, maçın Federasyon Temsilcileriyle "yüksek sesli" tartışmaya girerek gerginlik yaratırken, maçtan hemen sonra Elazığlılar galibiyete oldukça sevindi. Soyunma odasında sevinç çığlıkları attılar. Sahayı terk ederken bir Elazığ oyuncusunun, "Keşke her hafta Malatyaspor'la oynasak" dediği duyuldu.

FOTOĞRAF: Önceki Pazar Elazığ'da oynanan lig maçı öncesi her iki kulüp başkanı tribünlere çiçek atarak, "dostluk" mesajı vermek istemişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız