SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Belediye Başkanından Prim

0
Güncellendi - 2016-02-21 15:39:44
Elazığ Belediye Başkanından Prim
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, derbi olarak bilinen Malatyaspor maçı öncesinde futbolculara prim müjdesi verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı, Elazığspor taraftarları ziyaret etti. Başkan Yanılmaz ziyarette, bordo-beyazlı futbolcuların geçmiş dönemde birikmiş alacaklarının bir kısmını daha ödeyeceklerini belirterek takıma moral verdi. Taraftar guruplarının sayısının artmasında fayda olduğunu belirten Yanılmaz, “Adımız farklı olabilir, ancak hepimizin kalbi Elazığspor için atıyor. Önemli olan Elazığspor 11 kişi olarak sahaya çıktığına 12. kişinin de tribünlerde gereken heyecanı ve motivasyonu sahaya, takıma yansıtmasıdır. Elazığsporlu futbolcularımızın moral ve motivasyonuna katkı sağlamak amacıyla Yeni Malatyaspor maçı öncesinde birikmiş pirim alacaklarının bir kısmını daha ödeyeceğiz. Futbolcularımız maça gönül rahatlığıyla çıksınlar ve en iyi oyunlarını oynayarak, galibiyete ulaşsınlar” dedi.

Elazığspor’un hafta sonu Yeni Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın önemine dikkat çeken Yanılmaz, “Hafta sonu önemli bir derbimiz var. Bu derbi maçlar bizim kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirir. Her iki şehrin kadim bir dostluğu var. Biz her zaman tarihine, milletine ve devletine bağlı olmuş olan iki iliz. Bu yolla oluşan bir kültür, sanat, iş ve gönül birlikteliğimiz var. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Elazığspor, hafta sonu Malatyaspor ile karşılaşacak ve umuyorum ki oynanacak dostluk maçında iyi bir oyunla kazanan biz olacağız” diye konuştu.

Elazığspor’un süper ligde olmasının Elazığ’ın çıkarlarıyla örtüştüğünü anlatan Başkan Yanılmaz, Elazığspor için Elazığ Belediyesi olarak yapılması gerekenleri yaptıklarını kaydetti.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • SELÇUK (8 yıl önce)
    Yaw başkan o kadar mı korkuyorsunuz bizden:) Bırakın artık bu düşmanlığı.En fazla ligde kalırsınız altı üstü.Çıkanlar geri iniyor nasıl olsa:):)
    0
    0
    Yanıtla