SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Belediyesi 'Keyifle' Duyurdu!

A- A+ PAYLAŞ

İki yıl önce Şanlıurfa Belediyesi'nin yapılanları görmek üzere bazı görevlilerine gezi düzenlediği Malatya'nın belediyesi, şimdi Elazığ'da yapılan çalışmaları "örnek" olarak inceliyor.

Malatya Belediyesi'nden bir görevlinin Elazığ'a giderek yaptığı inceleme, Elazığ Belediyesi Basın Merkezi tarafından 25 Ağustos günü yayınlanan ve "Malatya Caddesi Malatya Belediyesi'ne Örnek Oluyor" başlığını taşıyan aşağıdaki bültenle duyuruldu:

"Elazığ Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu hizmetler çevre illerden örnek alınmaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Malatya Caddesi, Malatya Belediyesi tarafından gelen elemanlar tarafından örnek alınmak üzere incelendi.

Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Yardımcısı Hakan Özipek dün Elazığ’a gelerek şehrin çeşitli noktalarında bulunan park, dinlenme alanı ile Malatya Caddesi’nde incelemelerde bulundu, gerçekleştirilen çalışmaların fotoğraflarını aldı.

Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Yardımcısı Hakan Özipek, Elazığ Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak için Elazığ’a geldiğini vurgulayarak; “Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür yardımcısıyım. Görevim dolayısı ile burada bulunmaktayım.

Elazığ Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak istedik Belediyecilik ciddi bir hizmettir. Arkadaşlarımızı bu konuda tebrik ediyorum.

Eskiden buraların görüntüleri çok farklıydı ama şimdi çok güzel eserler çıkarmışlar. Kamuoyunun da bu hizmetlerden çok memnun olduğu kanaatindeyim. Ben birkaç kişi ile konuştum. Belediyenin hizmetlerinden gayet memnun olduklarını ifade ettiler. Şehircilik uygulamalarını yerinde görmek amacıyla buradayız. Güzel olan her şeyi örnek almak gerekir. “dedi.."

Bültene, Malatya Belediyesi yetkilisinin üstteki fotoğrafı da eklendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız