SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Belediyesi'ne 3 Ödül

0
Güncellendi - 2016-02-02 03:31:53
Elazığ Belediyesi'ne 3 Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Belediyesi şehirlerin projeleriyle yarıştığı Golden City Awards (Altın Kentler Yarışıyor) 2016’da 3 altın ödül aldı.

Kentlere ruh veren, günlük yaşama değer katan ve yaşam kalitesini artıran, çevre duyarlılığına sahip, geçmişi barındırırken geleceği de planlayan çevresel, mekansal, yaşamsal altyapı, üst yapı, eğitimsel, sağlıklı, teknolojik, kültürel ve sosyal şehircilik projelerinin yarıştığı Altın Kentler Yarışıyor 2016 yarışması sonuçlandı. Elazığ Belediyesi, şehirlerin markalaşmasına katkı sağlayarak, bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda cazibelerini artırmayı amaçlayan yarışmada, 180 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu, Türkiye’nin sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alan ve yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı, göleti, camisi, spor kompleksi, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet yolları ve sayısız donatılarıyla şehrin yeni yaşam merkezi Kültür Park ile 'En İyi Toplu Yaşam Alanı Projesi’ dalında birincilik kazandı.

Ameliyathanesi, poliklinikleri, hasta hayvan bakım yerleri ve revirleriyle Türkiye’de örnek olacak olan, 30 dönüm arazi üzerinde bir süre önce yapımına başlanan ve bünyesinde 6 adet köpek yuvası, 1'er adet karantina, uyuz bakım, ameliyathane, yönetim, kafe, köpek ve kedi evi alanları ile 7 adet açık bakım alanları olan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi ile ‘En İyi Sağlık Projesi’ dalında da birincilik kazandı.

Güçlü sosyal projeleri arasında yer alan toplumsal dayanışma, kardeşlik, birlik, beraberlik duygularıyla gönül köprüleri kurarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlamayı hedefleyen Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı da, ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ dalında da birincilik kazanarak 3 ödül birden aldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • sefa demir (8 yıl önce)
    TEBRİK EDERİM ELAZIĞ I ORDAN DA TRANSFER ETSİNLER BELEDİYEMİZ KAYSERİLİ ELBİSTANLI VE DARENDELİLERİN ELİNDE NE YAZIKKİ BATTALGAZİ YEŞİLYURT VE BÜYÜKŞEHİR E MALATYALI OLMAYAN İNSANLAR ÖZELLİKLE ALINIYOR MALATYANIN GENÇLERİ İŞSİZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (8 yıl önce)
    Elazığı,Gaggoşları tebrik ediyoruz.Darısı Büyükşehir adıyla anılan Malatya'ya inşallah.Bizde de tam tersi güzellikler bir süleyman yüzünden yok oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim (8 yıl önce)
    Tebrikler,dost ve kardeş şehir el-azize halkına hayırlı olsun.İki şehir arasında rekabet olacaksa devasa parklar ve yeşil alan artışında olmalı.
    0
    0
    Yanıtla