SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Cezaevi'nde Yangın

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:51:13
Elazığ Cezaevi'nde Yangın
A- A+ PAYLAŞ

 Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevi’nde mahkumlar bir koğuşu ateşe verdi. Dumandan zehirlenen 4 mahkum, 1 gardiyan hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ-Malatya yolu 5. kilometresinde bulunan Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki bir koğuşta saat 19.30 sıralarında mahkumlar, Eskişehir’deki cezaevinde, cezaevi koşullarının olumsuzluğunu bahane ederek eylem yapan ve yaralanan 11 mahkuma destek vermek için bir koğuşu ateşe verdi. Cezaevi görevlileri tarafından müdahale edilen yangın söndürüldü. Olayda 4 mahkum ve 1 gardiyan dumandan zehirlendi. Mahkumlar ile gardiyana cezaevine gelen ambulanslardaki sağlık görevlileri müdahale etti. Daha sonra 4 mahkum ile 1 gardiyan ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız