SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ da "Büyükşehir" İstiyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:02:46
Elazığ da
A- A+ PAYLAŞ
Elazığ'daki Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından "Büyükşehir için 100 bin mektup kampanyası" sona erdi. 
 
Kampanya sonunda şimdiye kadar 152 Bin 250 mektup yazıldı. Kampanyayı yürüten Yrd.Doç.Dr. Bilal Çoban, kampanyanın gününden evvel sona erdiğini belirterek, "Kampanya on günlük süre içinde yapılması düşünülüyordu. Ancak 9. gününde tamamlandı. Bir gün erken bitirmek zorunda kaldık" diye konuştu. Çoban, kampanyaya Elazığ halkı yoğun bir ilgi gösterdiğini belirterek, mektupların bu kadar çabuk tamamlanacağını tahmin etmediklerini söyledi. Elazığlı vatandaşların Büyükşehir olma yolunda duyarlılığına ortaya koyduklarını aktaran Çoban, "Malatya'dan bile bize 1200 Mektup desteği geldi. Büyükşehir olma yolunda biz haklıyız. Şu an Büyükşehir kanununu değiştirecekler. Bizim dışımızda değişecekler zaten biz dışındayız. Biz sadece bu kapsam içine girmek için mücadele ediyoruz. Ancak sesimizi duyuramıyoruz. Sesimizi duyurmanın en iyi yolunun Başbakan ve yetkililere mektup yazarak olduğunu düşündük. Onun için mektup kampanyasını başlattık. Şu ana kadar 152 bin 250 tane mektup yazıldı. Bu çok büyük bir rakam. Bizim beklentilerimizin çok üzerinde ve bir gün önce bitirmek zorunda kaldık kampanyayı. Bu tür kampanyalar uzatılır ama biz erken bitirdik. Bu Elazığ insanın ne kadar duyarlığı olduğunu gösterdi. Bu bizim birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacımızın olduğunun göstergesidir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız