SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ-F.Bahçe Maçı İzmir'de

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:27:13
Elazığ-F.Bahçe Maçı İzmir'de
A- A+ PAYLAŞ
Elazığspor Basın Sözcüsü Şerafettin Yıldırım, Elazığ Atatürk Stadı'nın, ligin ilk haftasındaki Fenerbahçe maçına yetişmesinin çok zor olduğunu belirterek, bu karşılaşmayı İzmir Atatürk Stadı'nda oynamak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
 
Şerafettin Yıldırım, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Stadın Fenerbahçe maçına yetişmesini temenni ediyorduk. Ancak stadyumun çimlerinin maç oynanmaya elverişli olmayacağından Elazığ Atatürk Stadı, Fenerbahçe maçına yetişmeyecek. Yönetim Kurulu olarak maçın İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanması için girişimlerde bulunduk. Ancak bundan olumlu sonuç alamadık. Çünkü Olimpiyat Stadı bakıma alınmış. Bu yüzden Fenerbahçe karşılaşmasını İzmir Atatürk Stadı'nda oynamayı düşünüyoruz" diye konuştu.
 
Ligin bitiminin ardından Elazığ Atatürk Stadı'nın zemin yenileme ihalesi yapılmış ve yetkili firma hemen çalışmalara başlamıştı. Yetkili firma çalışmalarını beklenenden daha kısa bir sürede bitirmesine rağmen ısıtma sistemi ihalesi geç yapıldığı için çim serimi konusunda sıkıntı yaşamıştı. Geçtiğimiz gün başlayan ısıtma sistemi çalışmalarının ise ne zaman sona ereceği merak konusu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız