SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ F.Ü. Birinci

A- A+ PAYLAŞ

Efes Pilsen Futsal (Salon Futbolu) Malatya Grup maçları sona erdi. 3 gün süren müsabakalar sonucunda Elazığ Fırat Üniversitesi grubu birinci tamamlayarak, Türkiye Şampiyonasında yoluna devam etme hakkı kazandı.

Malatya İnönü Üniversitesi'nde Salı günü başlayan ve 4 takımın mücadele ettiği müsabakalarda rakiplerini yenerek, final maçında karşı karşıya gelen Elazığ Fırat Üniversitesi ve Adıyaman Belediye Spor nefesleri kesen bir mücadeleye imza attı. Zaman zaman heyecanın doruğa çıktığı karşılaşmanın ilk yarısı 5-4 Adıyaman Belediye Spor'un üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan ve art arda goller bulan Elazığ Fırat Üniversitesi, mücadeleye ağırlığını da koyarak, karşılaşmayı 12-9 kazandı. Elazığ
Fırat Üniversitesi Türkiye Futsal Şampiyonası'nda yoluna devam etme hakkı kazandı.

Efes Pilsen Futsal Ligi Malatya Grup Final maçı esnasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, "Malatya'da 3 etapta yapılan Futsal Ligi'nin 3 gün süren final müsabakaları yapıldı. Adıyaman Belediye Spor ile Elazığ Fırat Üniversitesi final müsabakasında karşı karşıya geldi. Gerçekten de sizlerin izlediği gibi çok kaliteli ve güzel müsabakalar oldu. İnşallah bu tür organizasyonlar devam edecek. TFF herkesin futbol oynaması için güzel çalışmalarda bulunuyor. Önümüzdeki günlerde futbolla ilgili daha değişik ve güzel etkinlikler olacak. Futsal Ligi'nde de Malatya Grubundan gidecek takımımıza başarılar diliyorum. Futbolun güzelliklerini bölgemizde sergilemek görevimiz. Biz bu amaçla da bilgi, beceri ve gayretlerimizle organizasyonların Malatya'ya gelmesi için çaba gösteriyoruz. Ben bu anlamda bizlere kapılarını açan İnönü Üniversitesi'ne de teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız