SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Karla Kaplandı

0
Güncellendi - 2016-12-02 05:31:38
Elazığ Karla Kaplandı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da dün akşam başlayan kar yağışı sabaha kadar etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler ve kentin belirli kısımları karla kaplandı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı merkezinin, günlerdir uyardığı kar yağışı Elazığ ve bölgesinde etkili olmaya başladı. Karla karışık yağmurla başlayan yağışlar, geceden itibaren kar yağışına döndü. Aralıklarla yağan kar yağışı nedeniyle, kentin yüksek kesimleri beyaza büründü. Kent merkezinde tutmayan kar, çevre mahallelerde ise 5 ile 10 santimetre arasında değişen yüksekliğe ulaştı.

Bölge genelinde bugün havanın çok bulutlu olacağını aktaran uyarı merkezinin yaptığı açıklamada, “Öğle saatlerinden sonra kuvvetli olmak üzere Adıyaman'da yağmur ve sağanak, Malatya ve Elazığ'da karla karışık yağmurlu yüksek kesimlerinde kar yağışlı, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde ise yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı olması beklenmektedir. Havanın çok bulutlu olması sebebiyle sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmemektedir. Rüzgarların doğu ve kuzeyli yönlerden orta kuvvette eseceği yer yer kuvvetli olabileceği tahmin edilmektedir” denildi.

Bölgede görülecek olan kuvvetli yağışla yoğun kar sebebi nedeniyle uyarıda da bulunan merkez, olumsuzluklara karşı ilgili ve vatandaşların tedbirli olunmasını istedi.

İha

[caption id="attachment_180799" align="alignnone" width="700"]ELAZIĞ’DA DÜN AKŞAM BAŞLAYAN KAR YAĞIŞI SABAHA KADAR ETKİLİ OLDU. KAR YAĞIŞI NEDENİYLE YÜKSEK KESİMLER VE KENTİN BELİRLİ KISIMLARI KARLA KAPLANDI. (HALİL İBRAHİM VARLI/ELAZIĞ-İHA) ELAZIĞ’DA DÜN AKŞAM BAŞLAYAN KAR YAĞIŞI SABAHA KADAR ETKİLİ OLDU. KAR YAĞIŞI NEDENİYLE YÜKSEK KESİMLER VE KENTİN BELİRLİ KISIMLARI KARLA KAPLANDI. (HALİL İBRAHİM VARLI/ELAZIĞ-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız