SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elazığ Maçında Telafi Edeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, doğu derbisi olarak adlandırılan Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

31 Mart Çarşamba günü saat 14.30'da Malatya İnönü Stadı'nda Elazığspor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılı takımda sakat ya da cezalı bulunmazken, sağ ayak bileğinde hafif ağrısı bulunan Güven Gürsoy takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu futbolcunun önemli bir şeyinin olmadığı, Elazığspor karşısında forma giyebileceği kaydedildi.

Adıyamanspor maçı sonrası ara vermeden Elazığspor maçı hazırlıklarına başlayan Malatyaspor'da, bugün yapılan antrenman öncesinde Teknik Sorumlu Hasan Koç, futbolcularla yaklaşık 1,5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantı sonrası futbolculara konuşma yasağı getirildiği öğrenildi.

Öte yandan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Sorumlu Hasan Koç, Adıyamanspor maçının bir kaza olduğunu, Elazığspor maçında bunu telafi etmeye çalışacaklarını söyleyerek, "Adıyamanspor'un gücünün ne olduğu biliyorduk. Ancak bizim 1 hafta içerisinde art arda oynayacağımız 3 maç vardı. Futbolcularımız 18 yaşında ve bu karşılaşmaları nasıl kaldıracaklarının hesaplarını yapıyorduk. Adıyamanspor maçı öncesi de futbolcu arkadaşlarımıza bunu anlatmaya çalıştık. Oyun içerisinde istediğimiz futbolu oynayamadık. Adıyamanspor, üzerimize kurduğu baskı sonrası golü erken buldu. Gol erken gelince de, futbolcularımız demoralize oldular. Genç oldukları için de toparlayamadılar. Art arda gollerle de dağıldık. Disiplinden kopmadık. Bireysel hatalardan dolayı gol yedik. Takım olarak fena oynamadık. Yakaladığımız birkaç pozisyonda vardı ama sonucu üretemedik" dedi.

GENÇ FUTBOLCULAR DIŞARDAN YÖNLENDİRİLİYOR
Kulüpte yaşanan sıkıntılardan dolayı genç futbolcuların dışardan etkilendiğini ileri süren Koç, "Çocuklara biz gelecekleri için futbol oynamaları gerektiğini söylemiştik. 3 haftalık bir puan alma durumuyla çocukların kendilerine olan güvenleri arttı. Dolayısıyla da bunun karşılığını bekliyordu. Bunun karşılığını alamayınca, baharın verdiği etkiyle de futbolcuların performanslarında düşüş meydana geldi. Futbolcularımıza işlerinin sahada olduğunu her zaman söylüyoruz. Saha dışındaki olayların ise
kendilerini ilgilendirmediğini anlatmaya çalışıyoruz. Tabi ki futbolcu arkadaşlarımız gençler, bu nedenle dışardan yönlendirmeler de olabiliyor. Çocuklar herkesten bir fikir aldığı için ortada kalıyorlar. Biz de bunu yenmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

ADIYAMANSPOR MAÇI KAZAYDI, ELAZIĞSPOR MAÇINDA BUNU TELAFİ ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ
Koç, Elazığspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacaklarını ifade ederek, "Elazığspor maçı da diğer maçlar gibi bizim için büyük önem taşıyor. Hafta içerisinde bu maçı oynayacağız. Adıyamanspor maçı sonrası ara vermeden çalışmalara başladık. Adıyamanspor maçının verdiği zararı en asgari şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Bunu tedavi etmek için futbolcularımızla bire bir olarak görüşüyoruz. Elazığspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Adıyamanspor maçı bizim için bir kazaydı. Bunu telafi etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız