SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ- Malatya Arasında 7 Yıldızlı Tatil Köyü..

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ- Malatya karayolunda 16 bin dönümlük arazi üzerindeki 7 yıldızlı tatil köyü ve eğlence merkezinin inşaatı devam ediyor.

Merkezi Elazığ'daki 300 ortaklı Mis Holding tarafından yaptırılan Doğu ve Güneydoğu'nun ilk ve tek 7 yıldızlı tatil köyü ve eğlence merkezinin yapımı devam ediyor. Tatil köyünde spor kompleksleri, atış poligonları, her türlü spor sahası, alışveriş merkezi, mağazalar, restoranlar, 5 yıldızlı otel, 3 bin kişilik amfi tiyatro, hamamlar, açık ve kapalı havuzlar, 10 bin kişilik stat, öğrenci yurtları, lunapark, helikopter pisti, özel hastane ve kültürel amaçlı kültürel botanik bahçeler bulunuyor.

Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, düzenlediği basın toplantısında, teşvik almadan tesisleri önümüzdeki yıl hizmete sokacaklarını söyledi.

Demirbağ, "Burası bölgenin cazibe merkezi olacak. Türkiye'nin her yerinden tatil için gelinecek. Elazığ'da girişimci ruhu var; ama finans yok. Altyapısı bitmiş arsa yok, proje yok. Mermer imalatı için arsa arıyorum, ortada arsa yok. Diğer yatırımlar için arsa arıyorum, arsa yok. Elazığlı yatırımcının kıymeti bilinmiyor. Dışarıdaki Elazığlı ve yabancı yatırımcının çağrılması ve yatırım yapması inandırıcı olur mu? İstihdam yapanlara mutlaka güven vermeliyiz" diye konuştu.

Demirbağ, 2004 yılında yapımına başlanan dev tesisin, 15 ay sonra tamamen bitirileceğine dikkat çekerek, şimdiye kadar 10 milyon YTL harcandığını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız