SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ- Malatya Dostluğu

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:19:25
Elazığ- Malatya Dostluğu
A- A+ PAYLAŞ

Merkezi Ankara’da bulunan Elazığ Kültür Derneği'nin düzenlediği, Ankara Malatyalılar Derneği'nin destek verdiği ve konuşmacı olarak hemşerimiz Prof. Dr. Hasan Biri’nin katıldığı "Ürolojideki Gelişmeler" konulu konferans, Ankara’da yaşayan Elazığ ve Malatyalıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.  

Elazığ Kültür Derneği toplantı salonunda gerçekleşen ve derneğin genel başkanı Prof.Dr. Haşim Çakırbay, Ankara Malatyalılar Derneği Başkan Yardımcısı Yakup Demir ile yönetim kurulu ve  üyeler ve çok sayıda katılımcının katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Elazığ Kültür Derneği Başkanı Prof. Dr. Çakırbay; “ Elazığ ve Malatya, kültür katmanlarının ortak özelliklerini taşıyan iki ilidir. Birlik ve beraberliğimize daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde gerçekleşen bu birliktelik, her iki ilin gelişmesine önemli katkıları olacağı kanaatindeyim.” diyerek birlikteliğin önemine vurgu yaptı. 

Ankara Malatyalılar Derneği Başkan Yardımcısı Yakup Demir de “ Elazığ ve Malatya, kardeş gibidir. Bu tür etkinliklerde birbirimizi her zaman destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Bu birlikteliğimizi önümüzdeki dönemde de artırarak sürdüreceğiz. Ayrıca, konferansı sunacak olan hemşerimiz Prof. Dr. Hasan Biri’ye bu fırsatı tanıdıkları için Elazığlı kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadeleriyle birlikteliğin sürekli olacağını vurguladı.  

Yapılan konuşmalardan sonra Koru Hastaneleri  Yönetim Kurulu Başkanı Genel Müdür Prof. Dr. Hasan Biri,  ürolojideki gelişmeler ışığında "Prostat" hastalığının tanı ve tedavisine ilişkin bilgileri verdi. Konferansın tamamlanmasıyla konuklara yerel müzik ziyafeti ve çiğköfte-ayran  ikramından sonra etkinlik sona erdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız