SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ- Malatya Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-06-26 03:20:58
Elazığ- Malatya Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da Malatya plakalı hafif ticari aracın park halindeki tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Abdurrezzak Öymen idaresindeki 44 DG 794 plakalı hatif ticari araç, Elazığ-Malatya kara yolunun 21. kilometresinde bulunan Ortacalı Köyü mevkisinde güvenlik şeridine park halindeki Ali Zararsız yönetimindeki 06 DNP 89 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada, hafif ticari araçta bulunan 17 yaşındaki İlayda Öymen olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan ikisi çocuk 3 kişi ise olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma ve savcılık olay yerinde incelemede bulundu.

KAZA KURBANLARI BASKİL'DE TOPRAĞA VERİLDİ..

Öte yandan, Aydın'dan Malatya'ya gelmekte iken Aksaray’da dün geçirdikleri feci trafik kazası sonrası hayatlarını kaybeden Aydın Valiliği Hukuk Servisi Şefi Kemal Bozok, annesi ve ablası bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Aydın'dan tedavi için yanına gelen annesini ve ablasını Malatya'ya getirmekte iken Aksaray'da geçirdikleri kaza sonucu ölen Aydın Valiliği'nde uzun yıllardır görev yapan Kemal Bozok, annesi ve kız kardeşi Baskil'de  son yolculuğuna uğurlandı. Olay dün öğle saatlerinde Aksaray-Konya karayolunun 45’inci kilometresinde meydana gelmişti. Kemal Bozok (58) idaresindeki 09 KA 680 plakalı otomobil, Sultanhanı ilçesi yakınlarında bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkıp refüjdeki aydınlatma direğine çarpmış, kazada Kemal Bozok ile birlikte ablası Safire İlhan (65) ve annesi Emine Bozok (90) hayatını kaybetmişti.

Hayatını kaybeden Kemal Bozok, annesi ve kız kardeşinin cenazeleri Aksaray Devlet Hastanesi Morgundan alınarak doğum yerleri olan  Elazığ'ın Baskil ilçesine getirildi. Baskil Merkez Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından anne ve çocuklarının cenazesi yan yana ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye ailenin yakınlarının yanı sıra çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Elazığ, iha- AA

FOTO: Elazığ'daki kazadan

FOTO: Aksaray'daki kazada ölen anne, oğlu ve kızı Baskil'de toprağa verildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Derbeder (4 yıl önce)
    Kazayı yapan eniştem direksiyon hakimiyetini kaybedşyo kırıyo ama arkayı kurtarmıyor. Vefat eden yeğenim 18. Yaşgününde hayatını kaybetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya oto (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    tırı son anda fark ediyor dalgınlığıdan ve tıra vurmamak içn ani direksiyon kırmasıyla önü kurtarıp arka taraf tıra sıraaısonucu oluyor.Allah rahmet eylesin bol sabrr versin Rabbim Takdir ilahi daha gencecik kz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Park halindeki tıra arkadan çarpan bir araç, fakat resimde görüldüğü gibi hafif ticari aracın önü değil de arkası dağılmış. Acaba geri geri mi gidip tıra çarptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Son anda direksiyonu sola kırmış ,ama arka sağ tarafı kurtaramamış fotodan belli zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (4 yıl önce)
    park halındekı tıra arkadan carptı dıyorsun ticari aracın önune bir baksana en ufak bir cizık varmı arastırın bu kazayı arkadan tır carpamasına benziyo
    0
    0
    Yanıtla