SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Uçağı Malatya'ya İndi

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da yoğun sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Elazığ seferini yapan TK 672 sefer sayılı yolcu uçağı yoğun sis nedeniyle Malatya Erhaç Havaalanı'na indi.

Gece başlayan yoğun sisin etkili olduğu Elazığ-Bingöl, Elazığ-Tunceli, Elazığ-Malatya karayolunda araçların yavaş seyir ettiği görüldü. Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü Elazığ'da, iki gün yağış beklenmiyor. İlin yüksek kesimlerinde kar kalınlığının 15 santimetreyi bulduğu, gece hava sıcaklığının ise eksi 7 dereceye kadar düştüğü bildirildi.

Hava kirliliğinin yoğun yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde kalorifer ateşçilerini kazanların usule uygun yakılması konusunda uyaran yetkililer, denetimlerin devam ettiğini yakım tekniğine uygun olmayan ve yoğun duman çıkaran resmi kurum, mesken ve işyerleri hakkında yasal işlem yapılacağını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız