SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ ve Adıyaman AKP'ye Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:24:35
Elazığ ve Adıyaman AKP'ye Plaket
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Genel Merkezi'nde, oyunu en çok artıran yerlerden olan Elazığ ve Adıyaman örgütlerine 4'er plaket verildi.

ELAZIĞ

1 Kasım seçimlerinde AK Parti Teşkilatları arasında oyunu en çok artıran ve tüm milletvekillerini kazanan AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan 4 farklı plaket ve takdir belgesi aldı. 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, dün Ankara'da yapılan il başkanları toplantısına ilişkin basın toplantısı düzenlendi. AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Gürgöze, "Elazığ olarak çok önemli bir başarıya imza attık. Bu konuda bize destek veren saygıdeğer Elazığlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Genel başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun tüm il başkanlarını topladığı toplantıda seçim sonuçlarını analiz ettik. Seçim sonuçlarının bu kadar yüksek bir şekilde AK Parti’ye destekle neticelenmesi sadece bizlerin çalışmamız ve bizlerin emeği ile gerçekleşmiş değil, tüm Elazığ halkımızın partimize karşı, ülkemize karşı, ilimize karşı kadrolarımıza karşı, milletvekillerimize karşı göstermiş olduğu çok yoğun bir teveccüh neticesi olarak gerçekleşmiştir. Elazığ’da yüzde 67’ye yakın bir oy Türkiye’de de yüzde 50’ye yakın bir oyla tek başına iktidar, Elazığ’da da 4 milletvekilinin 4’ünü de alarak, dün itibariyle milletvekillerimiz yemin ederek resmi olarak görevlerine başladı” dedi. 

İl başkanları toplantısında Elazığ'ı gururla temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Gürgöze, “Elazığ’da 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’de oyunu en çok arttıran iller arasında 7. sıraya oturduk. Bize verilen plaketlerden birisi bunun içindi. Elazığ’daki 4 milletvekilinin de 4’ünü aldığımız ikinci, teşkilatta ve seçim sürecinde göstermiş olduğumuz çalışmalar neticesinde yine bize bir takdir ve teşekkür belgesi uygun buldu. İlave olarak Palu ilçemiz yüzde 88 oy oranıyla Türkiye’de ilçeler arasında 7. sıraya oturdu ve Palu ilçe başkanımız Kadir Şaşkın ile belediye başkanımıza da bu plaketi takdim etti. Kısacası dün partimizin Genel Merkezinde Rize, Konya gibi birkaç ille birlikte Elazığ ismi çok defa zikredildi ve gündeme geldi" diye konuştu. 

ADIYAMAN

AK Parti’ye en büyük desteği veren ilk 10 il, ilçe ve beldeye teşekkür plaketi veren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adıyaman’a 4 plaket birden verdi.

1 Kasım seçimlerinde il, ilçe, beldelerde ilk 10 arasına giren teşkilat ve belediye başkanlarına AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda teşekkür plaketi verildi. Toplantıda Adıyaman il olarak 7’nci, Sincik ilçe olarak 1’inci, Bölükyayla Belde olarak 3’üncü olurken, İnlice Belde olarak 5’inci oldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk 10’a giren il, ilçe ve beldelerin teşkilat başkanları ve belediye başkanlarına teşekkür plaketi verdi. AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ve Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, plaketlerini Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı. Sincik, İnlice, Bölükyayla teşkilat ve belediye başkanları da plaketlerini Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyamanlı olmaktan mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, kendilerine bu mutluluğu yaşatan vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Adıyaman’ın tüm ilçe, belde, köy, mahalleleriyle bir bütün olduğunu belirterek, teşkilat ve vatandaşlara müteşekkir olduklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız