SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ ve Malatya U21 Hazırlık Maçı

0
Güncellendi - 2016-08-14 21:23:28
Elazığ ve Malatya U21 Hazırlık Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor U21 takımı ile Yeni Malatyaspor U21 takımı yemekte bir araya geldi. İki şehir arasındaki ezeli rekabet ve ebedi dostluk daha da pekişmiş oldu.

Ezeli rakipler Elazığspor ile Yeni Malatyaspor arasında taraftarlar arasında başlayan dostluk, kulüplere de en iyi şekilde yansıdı. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda hiçbir sorun çıkmaması ve iki şehrin birbirini dostça ağırlaması bu sezon maçlarda ’taraftar yasağının kalkmasını’ gündeme getirdi.

Elazığspor kulübü bu anlamda büyük bir adım atarak, Yeni Malatyaspor U21 takımı ile Elazığspor U21 takımını bir araya getirdi.

HAZIRLIK MAÇI OYNADILAR

Elazığspor U21 futbol takımı, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Yeni Malatyaspor U21 futbol takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Elazığspor Sosyal Tesisleri 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Elazığspor U21 takımı 2-0 kazandı. Elazığspor’un gollerini 14.dakikada Erhan Çınar ile 78.dakikada Hıdırcan Kaya kaydetti.

MAÇ SONRASI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Elazığspor kulüp başkanı Sedat Karataş, Yeni Malatyaspor ve Elazığspor U21 takımlarının teknik heyet ve futbolcularıyla yemekte bir araya geldi.

Yeni Malatyaspor Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, “Elazığ’da dostluk adına muhteşem bir gün yaşandı. Yeni Malatyaspor U21 takımımızı ağırlayan Elazığspor kulüp başkanı Sedat Karataş ile Altyapı Sorumlusu Mehmet Kaplan ile ekibine teşekkür ediyoruz. Malatya-Elazığ dostluğu sonsuza kadar devam edecektir” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

Pano01e

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız