SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Elazığ' Yazan Giremeyecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:36
'Elazığ' Yazan Giremeyecek
A- A+ PAYLAŞ

Takımlarının PTT 1.Lig’e çıkmasıyla birlikte elektronik bilet sistemi Passolig uygulamasıyla tanışan Malatyalı futbolseverlere hafta sonu oynanacak Elazığspor maçı öncesi önemli uyarılar geldi. 

Futbolseverlerin Passolig başvurularını kesinlikle maç günü yapmamaları uyarısından bulunan Malatya Passolig yetkilisi Vahap Kaya, Elazığ ile oynanacak maç gününe kadar başvuru sayısının 10 bin olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Bu arada Malatya’da Passolig gişe çalışma vakitlerinin saat: 10.00 - 19.00 olarak değiştirildiği açıklandı. Futbolseverlerin Passolig kartlarını gişelerden bu saatler içerisinde 15 TL yıllık ücret ve kimlikleriyle 5 dakika içerisinde alabilecekleri belirtildi.

Passolig ile ilgili taraftara önemli uyarılarda bulunan Passolig yetkilisi Vahap Kaya, kesinlikle maç günü Passolig başvurusu alınmayacağını kaydetti.

Futbolseverlere Passolig başvurularını bir an önce yapmalarını tavsiye eden Kaya, “Passolig başvurularına Malatya’da ilgi memnun edici düzeyde. Malatyalı futbolseverlere birkaç önemli uyarımız olacak. Birincisi başvurular kesinlikle maç günü alınmayacak. Maç günü kart basımı yapılmayacaktır. İkinci Elazığ maçında kimliğinde Elazığ yazan stada giremeyecek. Üçüncüsü ise Malatya’da Passolig çalışma saatlerimiz 10-19 olarak değiştirildi. Malatyalı futbolseverlerin bu huşulara dikkat etmesini rica ediyoruz. Bir başka husus ise Malatya şehrinin elektronik bilet Passolig’e gösterdiği ilgi. Şuan 6 binlere yaklaştık. Ben Elazığ maçına kadar sayının 10 bin olacağını tahmin ediyorum. Bu sayı 1.ligde ilk sezonu geçiren bir kulüp için iyi diyebiliriz” dedi.

MOBİL ARAÇ MALATYA'DA

Yeni Malatyasporlu taraftarların başvurularını daha rahat ve hızlı yapabilmeleri için Passolig mobil aracının 4 gün boyunca Malatya'da hizmet vereceği açıklandı. 

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Passolig mobil aracının perşembe gününden pazar gününe kadar Malatya’da hizmet vereceği belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Yeni Malatyaspor Passolig Kart almak isteyen taraftarlarımız için Passolig Mobil Aracı 4 gün boyunca Malatya'da hizmet verecek. Passolig Mobil Aracı,Malatya şehir merkezinde 17-18-19-20 Eylül tarihlerinde saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Hedefimiz 44 bin Yeni Malatyaspor Passolig Kartı. Bütün taraftarlarımızı Yeni Malatyasporumuza destek olmaya davet ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız