SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Yoluna Bağlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:58:24
Elazığ Yoluna Bağlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından yeni yol açma çalışmalarına yoğunluk verildi. Bu kapsamda Orduzu ve Karaköy Mahallesi’ni Malatya-Elazığ Karayolu’na bağlayan yeni yol açma çalışmalarında dolgular ve düzenleme çalışmaları yapılıyor. 

Battalgazi ilçesi Orduzu ve Karaköy Mahallesi’ni Malatya-Elazığ Karayoluna bağlayacak bin 850 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni yol açma çalışmaları bütün yoğunluğuyla devam ediyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kısa bir sürede bitirilmesi hedeflenen yol yapım çalışmalarında, dolgu ve düzenleme çalışmaları yapılıyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda açma çalışmaları yoğun bir şekilde devam eden yeni yol, Orduzu Mahallesi başta olmak üzere Karaköy Mahallesi ve Battalgazi Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi’ne ulaşımda kullanılacak. Malatya-Elazığ Karayolu bağlantılı olacak olan yeni yol, kısa zamanda tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacak” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız