SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Yolunda Kaza..

0
Güncellendi - 2020-07-20 17:08:29
Elazığ Yolunda Kaza..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya - Elazığ kara yolu Bağlıca mevkisinde R.A. yönetimindeki 44 ABR 443 plakalı otomobil ile S.Y. yönetimindeki çapa motoru çarpıştı. Kaza yapan araçlara, İ.D. yönetimindeki 06 AEM 814 plakalı pikap da çarptı.

Kazada ağır yaralanan çapa motoru sürücüsü S.Y. 112 Acil Servis ekiplerince Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Elif sude (3 yıl önce)
    Bunu yazma sebebim doru bilinen yanlışlar . O ölen kişi benim akrabağam selçuk abi . Olay şöyle oldu . Olay Selçuk abim çapayı tamirden getirirken tekerleyin biri çıkar arkadan bir araba vurur bir borşey olmaz birtanede pikap vurunca selçuk abim uçar sonra kaldırilan hastanede can verir
    0
    0
    Yanıtla
  • Sercan yentür (3 yıl önce)Elif sude isimli kullanıcı yorumuna
    Senin haberin yanlis elif sude sende yanlis bilgi veriyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Çapa motoru köylü için büyük kolaylık,amaaaa onu kullanan kendini kamyon kullanıyor hissine kapılırsa çok büyük tehlike,bu olayla ilgili değil,diğer ilçelerden bahsediyo rum ölümlü kazası çok,Allah yardım etsin,çook geçmiş olsun.................
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci bilen (3 yıl önce)
    KALE... Malatyanın trafik kazaları şampiyonu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Özman (3 yıl önce)
    Vefat eden vatandaşımıza Allah rahmet eylesin. Ancak Trafikte yasal statüsü olmayan bu araçlara bir an evvel dur denilmelidir. Trafik kontrollerinde en ufak bir eksiklikte sürücüler ceza yer iken. Bu araçlar her ortamda çok rahat gezebilmektedir. Ruhsat yok Sigorta yok. Bu tip kazalar diğer sürücülerinde mağduriyetine neden olmakta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Arkadaşlar arkadaşım o kazada vefat etti!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Çapa motorlarinin guvenligi sifir olmasina ragmen 90-100 km/sn hiza uygun olarak icat edilmesi dogru degil...traktorler bile o kadar suratli degildir...iş makinalarinin suratle işi olmamali...eski zamanlarda dedelerimiz essek ve at arabalariyla saatlerce yol giderlerken.....biz neden 10 dakka surecek yolu 7 dakkada gitmeye calisiriz...3 dakka erken gidip ne yapiyoruz o 3 dakkada
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Devlet devletliği bırakıp AKP olursa, kafasına göre kanunların takipçisi olursa sonu bu olur. 3 tane oy kaygısıyla kolluk güçleri YASAKLI bir araç olan çapa motorlarına trafikte ses çıkarmazsa bu kazalar daha çok olur. Eyyyy ulaştırma bakanı, Martı açıklamaları yapana kadar çapa motorlarına bak. Eeeyy içişlerinden sorumlu zat, kaç oy gider diye düşünme de çapa motorlarına bak. Kazazedeye geçmiş olsun, onun suçu az. Suç, hataya yol veren partici devletindir. Vatandaş belki yasak olduğunu bile bilmiyordur, sorun bakalım kim demiş ona yasak diye? Satan adam en fazla demiştir ki, "Abi yasak diye geçiyor ama sen keyfine bak, polis bir şey demiyor.". Olamaz mı? Olabilir. Devlet iyice devletliğini unuttu, sokaktakiler maskesiz, kanunlar sadece muhaliflere ceza verir duruma gelmiş. Geçmiş olsun Türkiyem, padişahlığa evet derken düşünecektin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Adı çapa moturu köylere gidin her şey için kullanılıyor yük tasiniyor yolcu taşınıyor karayoluna çıkıyor ses çıkaran yok Allah sonumuzu hayreylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    al bir denetim eksizliği daha, çapa motorlarının karayoluna çıkış izni yok, adamlarda ruhsat, plaka, sigorta hiçbirşey yok. tamam tarlada gez, yükünü taşı her türlü kullan ama anayola çıkmayın, hem kendi canından oluyorsun, hemde başkalarına sebep oluyorsun. jandarmanın polisin yanından geçiyorlar kimse birşet demiyor. inşallah bu son olur, Allah şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Allah şifalar versin. Artık bu çapa kazalarına bir önlem alınsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (3 yıl önce)
    Çapa motoru aldı verilen bu araçlar trafiğe çıkması son derece tehlikeli araçlardır. Maalesef çok sayıda vatandaşımız Üstü açık hiçbir koruyucu ekipmanı olmayan bu araçlarda hayatını kaybetmiş veya sakatlanmıştır. Bu araçların trafiğe çıkması yasal otoritelerce mutlaka engellenmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (3 yıl önce)
    Yazık olmuş allah şifalar versin inş
    0
    0
    Yanıtla