SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Yolunda Kaza: 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Kale ilçesi yakınlarında otomobil tarlaya uçtu, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Beylerderesi'de de 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. İldeki diğer kazalarda da 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

KALE İLÇESİ YAKINLARINDA..
Kale ilçesi yakınlarında Cumartesi gecesi 22.00 sıralarında Cahit Altun yönetiminde bulunan 34 DT 6740 plakalı otomobilin, Malatya yönüne gelirken, Kale ilçesine 7 kilometre mesafede belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak tarlaya uçtuğu ve kayısı ağacına çarptığı bildirildi.

Kazada otoda bulunanlardan Hacı Bayram Özkoca'nın öldüğü, sürücü Altun'un yanı sıra Hasan Hüseyin Başdemir, Ahmet Doğan ve Muharrem Çetinkaya'nın Turgut Özal Tıp Merkezi ve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları öğrenildi. (Fotoğraflar bu kazadan)

BEYLERDERESİ'NDE ZİNCİRLEME KAZA
Beylerderesi mevkiinde de M.B. idaresindeki 44 EH 579 plakalı otomobil, M.T. yönetimindeki 44 DK 199 plakalı otomobil ve G.T.'nin kullandığı 44 FH 300 plakalı otomobil zincirleme olarak kaza yaptı.

Kazada M.B. ile 13 yaşındaki M.A. adlı çocuk hafif şekilde yaralandılar. Yaralılar ayakta tedavi olduktan sonra taburcu edildiler.

DİĞER KAZALAR..
İstiklal Mahallesi’nde 33 yaşındaki B.B.’nin 44..963 plakalı oto ile çarptığı 12 yaşındaki M.Y. adlı erkek çocuk yaralandı.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 44..692 plakalı motosikletiyle gitmekte olan 46 yaşındaki A.Ö., yolların asfalt yapımı nedeniyle ziftli olması yüzünden motosikletin devrilmesi sonucu yaralandı. Kazada motosiklette bulunan C.Y. adlı çocuğun da yaralandığı bildirildi.

Çevreyolu Akpınar kavşağında 32 yaşındaki U.U. yönetiminde bulunan 34..6735 plakalı otoyla 59 yaşındaki H.A. adlı kadına çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Hasan Varol Mahallesi Kanalboyu’nda 29 yaşındaki E.Ö. 44..438 plakalı oto ile S.K. adlı erkek çocuğa çarptı ve yaraladı.

Çavuşoğlu Mahallesi Girne Caddesi’nde 31 yaşındaki M.K.’nın yönetiminde bulunan 44..651 plakalı otoyla çarptığı S.T. adlı erkek çocuğun yaralandığı bildirildi.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 38 yaşındaki M.Ç.’nin yönetiminde bulunan 44..228 plakalı otonun çarptığı N.A. adlı kız çocuk yaralandı.

Hasanbey Caddesi’nde 30 yaşındaki H.E.’nin yönetiminde bulunan 34..0840 plakalı otonun çarptığı M.A.’nın yaralandığı belirtildi.

Aytaçpaşa Caddesi’nde 47 yaşındaki bayan sürücü F.D. yönetiminde bulunan 44..305 plakalı oto ile 33 yaşındaki A.D.’nin kullandığı 44..005 plakalı oto çarpıştı. Sürücülerin yanı sıra araçlarda bulunan 20 yaşındaki E.D., 37 yaşındaki D.A. adlı bayanlar ile 3 yaşındaki O.G. adlı çocuk yaralandılar.

Taştepe Mahallesi’nde 28 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44..0055 plakalı otonun çarptığı F.K. adlı bisikletli genç ağır yaralandı.

İnönü Mahallesi’nde 29 yaşındaki M.A.’nın yönetiminde bulunan 44..578 plakalı otosuyla çarptığı 29 yaşındaki E.K. adlı bayanın yaralandığı bildirildi.

Doğanşehir ilçesi Malatya Caddesi’nde M.Ö. adlı genç 44..074 plakalı motosiklet ile giderken, aniden karşısına çıkan 28 yaşındaki N.K. yönetiminde bulunan 44..110 plakalı otoya çarpmamak için fren yapınca, motosikletten düşerek yaralandı.

Malatya-Kayseri karayolunun 45. kilometresinde 62. yaşındaki H.H. yönetiminde bulunan 46..346 plakalı minibüs, yağışlı hava ve kaygan yol nedeniyle devrildi. Araç sürücüsü ile 23 yaşındaki A.E., 28 yaşındaki M.Ö. ve 48 yaşındaki A.E.K. yaralandılar.

Malatya- Elazığ yolu 16. kilometrede 41 yaşındaki E.K. yönetiminde bulunan 01..881 plakalı otoyla giderken yoldan çıktı. Kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

Malatya- Adıyaman yolu Doğanşehir Savaklı mevkiinde 33 yaşındaki C.Ö. yönetiminde bulunan 23..446 plakalı oto, aşırı hız yüzünden yoldan çıkarak takla attı, yaralanan sürücü ilçe devlet hastanesine kaldırıldı.

Doğanşehir Kurucaova mevkiinde 30 yaşındaki T.T. yönetiminde bulunan 34..1293 plakalı otomobilin çarptığı 9 yaşındaki Ş.A. adlı kız çocuk yaralandı.

FOTO: Metin KAYA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız