SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Yolunda Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Öndeş'in kullandığı 34 YJ 473 plakalı otomobil, Elazığ-Malatya karayolunun 31. kilometresinde, Malatya yönünden gelen Faik D.'nin idaresindeki 44 FP 610 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü Hüseyin Öndeş, kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan 11 kişi ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Kuluncak ilçesi Karıncalık Köyü Kızılöz mevkiinde de köyden ilçe merkezine gitmekte olan 24 yaşındaki Y.Ç.’nin yönetimindeki 44..386 plakalı traktör devrildi. Sürücü kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Cengiz Topel Caddesi eski Köy Hizmetleri önünde 18 yaşındaki M.P. yönetiminde bulunan motosiklet ile giderken, U dönüşü yapmaya çalışan 35 yaşındaki M.G. yönetimindeki otoya çarptıktan sonra, park halinde olan 37 yaşındaki M.E.D.’ye ait otoya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü M.P. ile motosiklette bulunan 17 yaşındaki K.D. yaralandı, araçlarda hasar meydana geldi.

Turgut Temelli Caddesi’nde 28 yaşındaki M.G. yönetimindeki otoyla giderken, önündeki araca çarpmamak için frene basınca, direksiyon hakimiyeti kaybolan oto kaldırımda yürümekte olan 17 yaşındaki İ.S. ve 14 yaşındaki S.S. adlı kız kardeşlere çarparak yaralanmalarına yol açtı. 14.30 sıralarındaki kazada yaralanan kız kardeşler oto sürücüsünden şikayetçi olmazken, 42 yaşındaki babaları A.S. davacı oldu.

Taştepe Caddesi Cihadiye Cami önünde C.K. yönetiminde bulunan 44 AE 325 plakalı oto ile M.A.’nın yönetimindeki 44 FT 648 plakalı oto çarpıştılar. Kazada 325 plakalı otoda bulunan 30 yaşındaki C.K., 26 yaşındaki S.K., 3 yaşındaki C.K. ve 5 yaşındaki C.K. yaralandılar.

Zaviye Mahallesi Kemal Özalper İlköğretim Okulu karşısında A.Ş.Ö. adlı şahıs 44 KL 074 plakalı oto ile geri manevra yaparken, 24 yaşındaki F.G. adlı bayana çarparak yaralanmasına neden oldu.

Yeşiltepe Koşu Mahallesinde 19.30 sıralarında yolda yürümekte olan 32 yaşındaki K.D. adlı şahsa, plakası ve sürücüsü saptanamayan bir araç çarptı. K.D. yaralanırken, polis kaçan otoyu ve sürücüsünü belirlemek, yakalamak için çalışmalara başladı.

Turgut Temelli Caddesi’nde 23 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan oto ile giderken, 57 yaşındaki G.A. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

Akçadağ-Malatya karayolu üzeri 6. kilometrede 26 yaşındaki H.C. yönetimindeki çapa motoru devrildi. Sürücü ile araçta bulunan 29 yaşındaki Ö.C. yaralandılar.

Erhaç Havaalanı’ndan il merkezine gelmekte olan 23 yaşındaki M.D. yönetiminde bulunan 44…888 plakalı oto, aşırı hız yüzünden şarampola uçtu. 21.00 sıralarında Özal Köyü civarında meydana gelen kazada sürücü ile otoda bulunan 22 yaşındaki F.P. yaralandılar.

Malatya-Elazığ yolu 31. kilometre Bent köyü civarında 26 yaşındaki E.Y. yönetiminde bulunan 77..323 plakalı kalorifer yakıtı yüklü tanker, 00.10 sıralarında dikkatsizlik sonucu yolun sağındaki tarlaya devrildi. Tanker sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız